Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa wenger se svaku tekmu vadi ili na sudjenje ili na povrede ... gdje ti zivis ?
za sve hipnotisane realovce objasnio njihov vlastiti kapiten : Nije slučajno da je baš Iker Casillas, najdugovječniji stanovnik Realove svlačionice i čovjek koji je svještan što Real predstavlja u svijetu, i kako je Real došao do svojih velikih rezultata i bogate povijesti, jedini koji nije \"kupio\" Mourinhovu priču o sucima, koji je spustio glavu i više-manje rekao kako se Madriđani trebaju poklopiti po ušima. Casillas je igrao sa Zidaneom, Figom i Ronaldom i zna kako to izgleda kada Real igra kako i priliči nadimku kluba – kraljevski. I Casillas zna da ono što je Mourinho pripremio za Barcelonu nije za Realovu razinu, posebno ne jer Real u svojoj momčadi itekako ima španera koji bi mogli i trebali igrati lijep, ili barem napadački nogomet.
a it wenger, svakom loncu poklopac!
Igra Barcelone se ne može porediti ni s igrom i jednog tima na svijetu. Kolektiv, koji je gotovo pa savršenstvo u fudbalu. Šta hoće jedan RM, da bude, pored onakve igre. Grupa manekena. Xavi sam ima pasova koliko citav RM za cijelu utakmicu, to dovoljno govori. A igra RM je sramota. Igraci zvizde kad Barca igra defanzivno, a RM uopste ne pokusava da predje na njihovu poloviu da uzme loptu, jedino Ronaldo je presao pola centra, a i on samo šeta po terenu , to Vama igra? .. To je sramota fudbala, i nema ljepote uopste , zbog cega se i gleda fudbal. Mourinho jest trener nad trenerima, al\' on gdje god\' da dodje donese englesku igru, GRUBU. Pogotovo protiv Barcelone. Uvijek se krivi sudija?! Marcelo nije nagazio Pedra?! Ona stoka nije nabila igraca, sto je bilo za crveni karton?! Pepe nije išao grubo?! Ma dajte svaka budala bi ono vidjela. Zato prestanite s glupim komentarima. Barca igra najljepše na svijetu, i nema tima koji ljepše igra. Savršenstvo fudbala ! FORCA BARCA !
Ovaj tekst što ga je mjau prilijepio potpisujem 100% i dodajem samo komentar Batiste: \"Argentinski izbornik Batista je otkrio kako je više nego zadovoljan napustio Bernabeu. \"Otišao sam utakmice zahvaljujući Bogu što postoje igrači poput njega i Xavija. To su igrači koji će oduševiti bilo koga.\"
U nekim trenucima je sudija bio na strani Reala, trebali su dobiti jos najmanje 2 - 3 crvena za ono gazenje u sesnestercu i dva puta udaranje laktom u glavu. Ko se ljuti, uvalim mu kruti.
divan tekst,ali kulturnih balkanaca a ne vas primitivaca http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EFpFAAkVVlCYTxEuDX&tmpl=coranto_cl_news
Uvuci se ti Wengeru sto dublje Platiniju u paksu, u zadnje vrijeme i neznas nista drugo.
Pedro lezi u sesnaestercu marcelo mu namjerno staje na nogu, pedro mora da napusti igru, kamera ublizava pedrovu nogu na kojoj se jasno vidi kolliko ga je marcelo nagazio, krampon od kopacke je skoro ostao u pedrovoj nozi.......marcelo nije dobio ni zuti.
Murinjo je toliko nabrijao atmosferu da je ne kraju dobro prošo da mu trojica nisu isključena. Niko mu nije kriv što je Mesi za klasu bolji od zalizanog derpea njegovog zemljjaka. Hose smešan si mame mi !
Nisam fan realna ali me volim nepravdu. Jest barca bolje igrala i bolji je klub u sustini ali ono je islo na stetu Realu. Ako ste citali sta je murinjo izjavio znate da je sve istina sto je rekao. Nije negirao da je Barsa bila bolja i da je trebala pobojediti nego sudenje koje je sve osim pravilo. Kad sam gledao Real imao sam osjecaj da nasa reprezentacija igra protiv nekog \"velikog\"
Sta ima napadacki protiv Barcelone. Zadnjih godina ja ne znam ko je maltene jedini uspio pobijediti Barcu. Mourinjo i njegova taktika su uredu. Vidjeli smo sta Real pruza kad igra napadacki. Nista jer ne igra timski kao Barca. Premalo dodavanja i previse sevanja jer nisu kolektiv kao barca gdje pojedinci igraju od djetinjstva. Ocigledno se to ne moze prenijeti na uglavnom ambiciozne igrace Reala. Zato se manite tih napadackih formacija. Igrat se mora defanzivno samo sto Mourinju nisu dovedeni obrambeni igraci kako treba. Vidjecemo iduce sezone. Zasad svaka cast i uzivajte.
Nalov je trebao glasiti: ne slazem se, ali...
preporucio bih ovaj clanak svim koji vole svoj Real a ne poznaju bash nogomet pa laprdaju svasta po forumima... http://www.hrsport.net/vijesti/416729/nogomet-liga-prvaka/mourinhova-hipnoza-i-messijevo-remek-djelo
pa majmune hocel pustit da mu slomi nogu naravno nije ga udario ali isao je da ga unisti zato suti....real je samo banda krvnika koji su istrenirani od muorinha da slome igrace barce,i naravno da ce svaka ekipa dobti crveni kad ih barca toliko razvuce i isprovocira da ne znaju sta ce pa moraju silom uzimati loptu
http://www.youtube.com/watch?v=G2oRXFRl6QE&feature=player_embedded ev ljudi kako je Pepe udario onog simulanta Alvesa..noga od noge 10 CENTIMENTARA .. bravo glumac