Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uhh pa hocel portugal platiti realu sta hoce malo morgen real te placa 10 mil godisnje da bi ti trenirao druge eee nemere care nemere
bilo kako bilo real odnese bodove.svaka cast
alo liku,kad igrac stane u zid on postaje dio zivog zida,bez obzira jel domaci ili gostujuci igrac..jesi poznavalac nogometa,ma nema..
http://www.matchhighlights.org/20100918-21h00-real-sociedad-01-real-madrid/
\"Odlučujući je pogodak u 75. minuti iz slobodnog udarca, ali nakon što se lopta odbila od živog zida\"????????????ßLopta se odbila od Pepea(real) a ne o domacieg igracaaaaaaaaaaaaa,g.l.u.p.a.n.i.
Zasto mi brisete komentare m.a.m.u. vam j.e.b.e.m. u p.i.c.k.u.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!