Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma dobar si ti golman,taman za zelju,rupa prava...samo ostani,ja cu ti platit! :))))
SDA nas je je pratio kroz zivot,dali su Radnocicu da stampa Bosanske novine \"avaz\" i on im vraca kako vraca. Uvijek SDA!!!! DO POBJEDE!!!!
cuj dadnu aahahha
narod zna, glasaj za SDA. :)
idi sehicu vise ne valjas bakiru i ekipi SDA sa juga se cuju krici MI SMO BAKIROVI I BAKIR JE NAS SDA ZA ZIVOT CIJELI
jesi li ti pri pameti??? nisu tebi bas sve na broju...
zna se ko je dobar sa SDA-om i bakirom
previše si se ufuro moj ibro , nisii ti neki golman.
Ako ode za džabe ili bez barem 30000 € iz Želje to bi bilo katastrofa za upravu kluba, a i nepošteno od igrača u koji je klub mnogo uložio- tj. stvorio ga.
Sehicu ti si go.vno.
\"dadnu\" (Y)
haj ne seri majke ti...
Član uprave Željezničara Mirsad Sipović, inače kadar stranke demokratske akcije će nagovoriti Osima da potpišu novi ugovor sa talentiranim Šehićem. Ako to Osim odbije, Sipović će zaprijetiti svima u klubu da će izgubiti članstvo u SDA, pošto ta stranka drži taj klub. No, navijači željezničara nemaju razloga za nezadovoljstvo. Udruženje navijača Željezničara planira do kraja izbora da dijeli letke po gradu da bi ljudi glasali za SDA. U narednoj utakmici uprava Željezničara planira da prije početka tekme pusti himnu stranke demokratske akcije, za dušu gospodina Sipovića! SDA DEMOKRATIJA, SDA ŠTRUMFOVSKA PRAVA SVAAA :D