|

"Ne pada mi na pamet da idem u Rusiju"

"Ne pada mi na pamet da idem u Rusiju"
0
S
Sarajevo-x.com
25.12.2010. u 18:30
17
komentara
0

dijeljenja
"Ne pada mi na pamet da idem u Rusiju"
Bh. reprezentativac Zvjezdan Misimović čvrsto je odlučio da ostane do kraja sezone u Galatasarayju, iako će vjerovatno sve utakmice gledati sa tribina zbog sukoba sa trenerom Hagijem. Popularni Miske neće besplatno sjediti na tribinama pa će na svoj račun primiti 2,1 milion eura.
Misimović je turskim novinarima kratko poručio kako je odlučio da ostaje u Istanbulu.

"Ne pada mi na pamet ići u Rusiju, jer samo tamo mogu potpisati ugovor. Ne sviđa mi se Rusija", Miske je bio više nego jasan. Prema pisanju turskih medija nekoliko ruskih klubova je pokazalo interes za njegov transfer.

Veznjak naše najbolje selekcije poručio je da ne osjeća nikakvi krivicu zbog svađe sa rumunskim trenerom, koji ga je izbacio iz prvog tima "zbog žvakanja žvake". Misimović je rekao da će novi klub potražiti na kraju sezone nakon što naplati 2,1 milion eura.

"Nisam sretan zbog ovakve situacije, ali ne mogu ništa uraditi. Želim igrati, ali nije do mene", rekao je naš reprezentativac.

Predsjednik turskog kluba pomislio je da će Misimović otići u Rusiju. Prije nekoliko dana izjavio je da je nekoliko timova pokazalo interes za uslugama nekadašnjeg igrača Wolfsburga.
Prijavi grešku


Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...