Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sretno nam oslobodjenje saveza!! bice Bosne i nas u njoj!!!
sve je ovo jedna velika livada,a mi smo ovce
oooo nepsimeni turciii,maloumi turci,izdajnici svoga srpskog roda
Majku vam je*em odvratnu!
Mario.Mangić Ti baš isfrustriran....Da i tebe nije sveštenik zlostavljao dok si bio mali....imaš sve simptome....ono ostavljati komentare pod raznim pseudonimima je baš onako cool... Marioca potraži stručnu pomoć...priznanje je put ka ozdravljenju..Sretno
Navijaci su ovdje zatajili...trebali su blokirati izlaze iz predsjednistva i ne dati im kuci dok sve ove nacionalisticke svinje ne podnesu ostavke...cast izuzecima,ali svi trebaju biti smjenjeni silom.
Totalno sam razocaran i ako sam znao da ce se sve ovako odigrad . Zato Apel svim pravim sportskim radnicima u BiH da ne igraju utakmice - Bojkot . Za Vic decenije Ne osjećam odgovornost zbog ovakvog raspleta situacije . Da tacno , ali imas odgovornost prema Dodiku .Tu je vic.
!@MOSTAR e jesu vas zeljni i vas u Hrvatskoj i njih u Srbiji, za njih ste svi vi uvijek Bosanci. Pa pogledaj kako vas zovu kad odete u te drzave. Djaba ti sto si katolik iz bosne za Hrvatsku si Bosanac, isto kao i pravoslavac iz Bosne, za Srbiju si Bosanac, i to ces uvijek biti bez obzira koliko se ti bunio i nepriznavao to.
E moj Ante pa ko vam je kriv što ni vi ni srbi nemate igrača da valja, a Bošnjaci sve as do asa, niste mi jasni majke mi, najedete se krmetine i popijete koju ljutu pa kontate da ste pametni i pišete gluposti na našem portalu...
Malo po malo!Ovako će biti i sa ostalim institucijama i sporftskim savezima.Sve su Bošnjaci preuzeli i sad im se sve raspada.Eto vidi se sposobnost njihovih političara.Nemogu spasit jedan sportski savez a kako će državu.Eto ti sastav reprezentacije je slika stanja i uzurpiranosti pozicija u državi.Ovo je samo početak kraja BiH!
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
nevolim da kunem nekog, to inace srbi rade, al dabogda ovaj srbin rak dobio i lagano umiro.
Strava u Srbiji Dječaka silovali brat, sestra, rođak i komšija penzioner Ispovijest dječaka iz sela Brnjice u Srbiji šokirala je javnost. Nad 13-godišnjim M. M. seksualno su se iživljavali brat, polusestra, rođak i komšija penzioner. Zlostavljanje je jučer policiji prijavio otac dječaka, objavio je Blic.
Pa ne razumijem mnoge komentare ......eto prilike da formirate savez po volji.....Hvalili ste Ćiru u zvijezde ga okivali , a kada ste vidjeli da je covjek dosao samo da uzme pare ucutali ste se !!!!!!!! Interesantno kako volite Bosnu i gosp. Osima a niko ga iz kantona Sarajevo ne predlozi aba bas ni zasta ?????Hocete sve legende ,nema veze jesu li sposobni za tako odgovorne funkcije nije to utakmica niti oni nisu svi sposobni voditi savez ....I na kraju da je usvojen statut ,Srbin bi bio prvi predsjednik ...mozete li zamisliti tamo neki cetiri godine i mogucnost jos cetiri pa ko bi to izdrzao ,sta mislite !!!!!!!!!!! PRESTANITE VISE BRANITI BOSNU BUDALESTINAMA I BRANITI JE OD ONIH KOJIMA KAO I VAMA SIGURNO PRIPADA ISTO TOLIKO !!!!!
Jel to smrdi nisu pobjedili estoniju,kojoj smo u Zenici utrpali 7 komada hahahahahhahahhahahahahhahahhhahahahahhahahha
U razgovoru za naš portal, Mehmed Baždarević i Faruk Hadžibegić nisu željeli govoriti o konkretnim potezima koji su planirani, ali su potvrdili kontakte koji su oni, zajedno sa još nekoliko istaknutih bh. fudbalskih radnika, uspostavili sa čelnicima UEFA-e i FIFA-e, te kako su krovne fudbalske organizacije spremne izaći u susret bh. fudbalu i zajednički iznaći rješenje za aktuelnu situaciju. Prema našim informacijama, inicijativu za formiranje novog Saveza je pokrenuo Ivica Osim, koji je zahvaljujući svom utjecaju kod predsjednika UEFA-e Michela Platinija inicirao formiranje NS/FS BiH sastavljenog od fudbalskih radnika koji su spremni doprinijeti razvoju bosanskohercegovačkog fudbala. Namjerava se formirati neka vrsta „prinudnog“ Saveza u periodu od dva mjeseca, nakon čega bi se formirao sastav koji bi u konačnici činio novi NS/FS BiH. Source.ba !!! valjal cro?
@ Cro: austrijski konjusaru, ja sam super kako popiste od gruzijaca u pakash i kako vas grci pretekose na \"tablici\", ne? zakaj pa ne?