Alex Ferguson
0
"Ne nedostaje nam Ronaldo"
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svojevoljno su ga i muslimanke primale, pa ste poceli da ih zamotavate kao kinder jaja nebi li se zgadile Srbima, i uspeli ste u tome :) te koje su volele smrdljive turke su tvoje pranene, pa su i kotile tursku koplilad poput tebe ;)
Pa seljacino to je za plakat svakom normalnom koji pomisli na genocid u srebrenici, a kad neko pomisli na turke koji su karali srbkinje 500 GODINA njihovom voljom jer su volile tursku karinu[a vole i danas danile] e pa srbo tad se covijek smije.
djubre mus.avo, boli istina koju kaze dr Seselj... ja se secam samo karan.ja u Srebrenici ;)
pa bili mu dopustio da ti malo kara bakicu jer lici na seselja,posto smo ti m turci karali pra pra bakice sad je red na fergusona i njegov sastav
Neodoljivo lici na velikog vojvodu dr. Vojislava Seselja i zato je uvijek upravu! Bravo Sir Alex!
ti si ocito to dijete od 5 godina...hahahahhahahah
Fergo, fergo:) Namazan si ti starac, a mozda si s godinama i malo posenilio! Dijete od 5 godina vidi da vam nedostaje Znam da nije lako priznati:)