Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa kakvo je on imao tesko djetinjstvo i sta je sve prezivio stvarno treba da mu ronaldo i ala ronaldo skinu kapu... a unattoc svemu tome dokazao je da je najbolji i da mu se treba divit!!
ma nema se tu sta vise pricat,momak je dokazo da je najbolji a i zabio je 40 golova ove sezoneee tak da...kada se vratimo na njegovu proslost i vidimo sta je sve prozivio STVARNO MU SE TREBAMO DIVIT a danas to svijet i radiii, POLA SVIJETA MU SE DIVI
pa on je uporniji i borbeniji neg cijela engleska i spanjolska liga... nema mu ravnogg.. samo se jednom rađa ovakav fudbaler kao sto je Messi!!
gvardiola je reko:messi je najbolji igrac s loptom a mora da nauci da igra bez lopte i to je i uradio,ocete rec da messi nije uporan i borbenn???
naravno,tako jee.. al ipak i kad bi se poredili Messi je najboljiii!! :D
nemozete poredit messija i rooneya ljudi kad je rooney napadac dok najbolji igrac danasnjice igra KRILO a uz to je i 1 na listi najboljih strijelaca i zlatna lopta i kopacka su njegove ove godine
kralj .. ne zali se da mu nije bio pokvasen teren protiv milana u lp pa je dao 2
Messi i Ronaldo, pa prazno mjesto pa Rooney
Ronaldo, Messi i Rooney
A ta recenica glasi:\"Messi i Dzeko-nigdje veze\"...
Samo Dzeko i Messi smiju u istu recenicu.
Kakav ba Messi! Rooney je Tito za njega!!! I ima ljepsu frizuru!!!
pa naravno da ce igrat spansku ligu... covijek je odan Barci, koja mu je spasila život.. to ti misllis,ha igro u engleskoj,ha u spaniji on bi opet bio najbolji..!!
Messi igra samo na Nou Campu... da ne igra covjek tu smjesnu spansku ligu... nebi zabio ni upola toliko golova koliko je zabio. Rooney je za njega institucija!
Svaki je od njih prica za sebe i vrlo ih je tesko porediti,oni su razliciti i po nacinu igre i po svojim mogucnostima.... bez dvojbe dva najbolja igraca ove sezone.