Pepe Reina
0

"Ne mogu se zakleti na vječnu ljubav Liverpoolu"

Totalsport
Liverpoolov španjolski golman Pepe Reina (28) zadovoljan je životom u Engleskoj, kao i svojim statusom u klubu. Svejedno, to ne znači da će ondje i ostati.

Iako je ugovorno vezan za "redse" do jula 2016. godine, Reina je odbio prihvatiti sugestiju o vječnoj ljubavi između njega i kluba s Anfielda za koji igra od 2005. Tako nešto, tvrdi španski nogometni reprezentativac, jednostavno ne postoji.

"Ne najavljujem odlazak iz kluba, daleko od toga. Mnogo sam puta rekao da sam sretan u Engleskoj i da se u Liverpoolu ugodno osjećam. Ali, jednako tako ne mogu se zakleti niti na vječnu ljubav klubu, jer je to nemoguće i svi igrači koji drugačije kažu - lažu", kaže Reina i dodaje:

"Ne mogu mnogo toga reći, ugovorno sam vezan za Liverpool, ali vječna ljubav ne postoji. Niko od nas nije gospodar svoje sudbine. Od člana ekipe može se tražiti samo maksimum u izvedbama, ništa više od toga".

"Nikada ne bih rekao da ću ostati, to je nemoguće tvrditi. Sve ovisi o tome kako će sezona završiti i kako ćemo kompetitivni mi biti. Nadalje i iznad svega, sve će ovisiti o ambicijama vlasnika kluba. Nadam se da će biti široke ruke kada su u pitanju pojačanja za sljedeću sezonu, no svi znamo kako trenutno finansijski stojimo", veli Reina kojeg se povezivalo s Arsenalom i Manchester Unitedom.