Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve gluposti pisete, kao fudbal danas nesto aman. Ako je ikad trebalo u ono vrijeme je trebalo ta se trci, trenira, bori. Pogledaj mu nozurina, cuj ne bi imao snage, smijesno. Danas triput dodas loptu prvom do sebe dadnu ti zlatnu loptu. Danas su bitne frizure i koji nadimak ces na leđa.
smiješan si dečko, kako sve živo napreduje tako i fudbal napreduje i u tehnici, i u snazi, i u taktici tako da ne rise. pogledaj man city tottanham sve ce ti biti jasno :D
koji glup komentar.
Ko zna, zna ... Ko ne zna njemu 2 ...
Maradona, Pele, Cruyff...Susic, Halilhodzic, Vladic, Oblak, Sekularac i pored madzionicarskih umijeca sa loptom su bili igraci izvanserjiskih fizickih sposobnosti.
fenomenalno hvala za video
Kamo srece da se pojavi u danasnje vrijeme ovakav mag i da prekine pricu messi ronaldo, oni koji su bar jednu tekmu malog zelenog gledali znaju o cemu pisem
ja sam gledao sve njegove utakmice i on neemože Messiu kopačke čistiti.
Najbolji fudbaler ikad za sve nas koji smo odrasli 70-tih i 80-tih
Zagrijava se a pertle nije svezao 😂
Čuj godišnjica zagrijavanja... loodilo... nemojte nipošto iduće hefte zaboraviti obilježiti godišnjicu kad je (na današnji dan) iz igre u 72. minuti izašao Karl-Hajnc Rumenige a ušao Brajtner. :)
@Android Knego i ako moze Dzekina godisnjica kad se mala Una prvi put pokakila.... to nam je favorit post :)
Neoonovljivi Diego , danas 90% igraca nezna ispimplat 5 puta loptu
bolje je znati razdvojiti to "nezna" nego pimplati loptu
@krik naglas Ili početi rečenicu velikim slovom i završiti je tačkom.
Messi je u to vrijeme bio u pelenama
Za polupismene Bosnje: smeker je izdajica. Sminker je faca. Jbo vas pink i smekerizacija prekodrinska.
@Orion u doba kad nisi imao izbora neg kako ti režim naredi?Kad su svi izgledali kao da su izgladnjeli?U doba kada si morao u Trst što sada normalno možeš u svakoj radnji kupiti? U doba 3 TV nametnuta kanala SA,BG,ZG?U doba kulta gdje su ljudi kao bogu se obrčali Josipovoj bisti?
jaja ti na oko a nesto na celu za tvoj glupi komentar. nek ti je sad bolje.
Najbolji igrac svih vremena poslije nenadmasno MESSI-ja!
on nije ni do koljena Messiu.
A sad ga droga rastura.. šta bi od onakvog šmekera..
Legenda
Tada je bio budući šmrkaroš bijelog praha.