Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al\' oca mi znaci \"slabiji\"..pa brate, Manchester je po meni ekipa koja ima takav kontinuitet pocevsi od davne 90te pa sve do sada, koji nema niti jedna ekipa, znaci strasni su u svakom segmentu igre a veceras se iskreno nadam njihovoj pobjedi samo zbog onakvog idiotizma i glume barce protiv Reala.
sto ih isfura aaaaa !!!!!!!!!!! :)
3-1 za Manchester U, nevolim ih ali mi je draze nego onia cigan*ja gurbes*a prgava..
ti nam eto reci ko je slabiji...posto si vrhunski igrac bio,sve se otimalli spanjolska i engleska liga za tebe! Aj zdrao...
navjerovatno, izgleda da 90% komentatora na sa-x bolje razumije fudbal od berbareza. hadalji, stanite mirno kad barba priča !!!
ako navijas za slabije onda si pobrkao ekipe
Mozda je sazno da će sudije opet gurat Barsu!
e moj barabareze gdje ti igra tolike godine da takve gluposti pricas gluho bilo.......
Ako cemo tako, koga boli racku sta ti mislis :)
Prvo papcino ona ofunaca nije Manchester, nego Manchester United ! :) Drugo, vidjet cemo aBd ko` ce biti najbolja ekipa na sijetu !
mozes poddudlati znas dobro sta PRAVOJ tamburi.....i to sa slagom...!!!
Barca Barca i Barca...! Pozdrav Sergej...legendo...!
@ocam\' Slažem se! :)))
Mojim očima gledano ima \"dobrih\" u obe ekipe :D
KOGA BOLI RACKU ZA KOGA ĆEŠ TI NAVIJATI... MARŠ !!!!
naravno da ce navijat za united, ali samo mi nije jasno zasto nije rekao da navija za manchester zato sto su bolji i kompletniji klub od barse ( katalonski majmuni), a ne kao united slabiji. Stvarno me razocarao, dokazao je ovom izjavom da nije za trenera, dobar je bio fudbaler, zapravo odlican, ali kao trener nije dobar, jer kad on za divove iz manchestera kaze da su slabiju u odnosu na one glumce ja tu nemam sta reci. Pape nije neki trener, ali barba je sad pokazao da je on jos gori od papeta, kad ga sretnem pljunucu ga u celo bezobraznik jedan. Misli ako je igrao u HSV da je pokupio sve strategije i cake, nije ga stid, ovo nisam ocekivao od njega, ali kad tad ljudi pokazu svoje pravo lice................... CRKNI BARBA