Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navijač sam i volim klub al s ovim se ne bih indentifikovao, kakvi su to navijači čija podrška klubu izbije 5-10 hiljada maraka.
Horde idiota. Ne možeš bit ništa drugo osim idiota ako si dio grupe koja sebe nazove Hordom zla.ba
Eto kazne od 5000 za ove zadnje 2 utakmice
da nema ovih slika i ovog ponasanja na svakoj utakmici sarajeva bi bilo 20 hiljada ljudi. normalan svijet se boji doci pogledati utakmicu sa porodicom i djecom kao sto je to normalno u drugim drzavama, bojeci se da mu neko porodicu ne orobi, pretuce ili pogodi bakljom.kome neku silu prosipate i glumite nesto a svi znamo ponasanje kad su lehovci dosli, to je razlog da se poklopite za sva vremena.
Pićkice...Čuj horde zla...zli prema dječurliji sto idu na utakmice...
Ja volim volim volim samo tebe a sve druge ko jebe......
u sred radnog vremena. zajebani navijaci, tifozi jbt, ono bilo cak u travniku na opasnom gostovanju i zapalilo baklju niko ko ono a materi od penzije uzelo da ima za baklje i za kafe.
OK. Čemu ova vijest? Nešto do sad ne viđeno?
jad i bijeda, a na tribinama klošari
@SnoopDogg Klošar nego šta. Klošar na kvadrat. Huligan. Društveni otpadak. Idi ko sav normalan svijet na utakmice, sjedi, gledaj, navijaj. Nemoj skakati bez majice, urlikati, psovati sudiji majku, bacati baklje na teren, tući djecu i starice po ulici (Tuzla) itd. Razlika između navijača i klošara se vidi preko ograde od tora gdje su vas divljake stavili.
jesi jarane klošar si, i ko ti je dao pare da hodas u sred radnog vremena. eto hajmo tebe izuzeti nek si slucajno bogat, velika vecina ovih ostalih sa tribine je uzelo od oceve i majcine penzije i zivi gotovanski fol na utakmice ide. @SnoopDogg
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Seljacka posla!!!
debili
Seljaci samo baklje pale kurcoligani!
malo ih manje nego na kosevu za 10-15 manje
@raketa otišlo vas 100 na gostovanje ili što bi rekli manijaci 5 glava hahahahahaha
@raketa otišlo vas 100 na gostovanje ili što bi rekli manijaci 5 glava hahahahahaha
Posjetite Opusteni com besplatan sajt za chat i upoznavanje
Posjetite Opusteni.com besplatan sajt za chat i upoznavanje