Komentari (218)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima ih 12 sve ukupno ili 13 kad im joge pocera
plati dugovanja pa igraj,ne mogu igraci na havi igrati buraz dosta vise krkanluka u ligi..kriterij isti za sve
m1rnes Sta sam ti ja kriv, sta mene zoves
Platite igracima sta im dugujete i dobicete licencu, sta je problem?
Bolje bi im bilo da su napravili rat Slobodi ili upravi tog kluba koja godinama nije sposobna da napravi zdrav sportski kolektiv od Slobode.
PRVO OTJERATI PREDSJEDNIKA SPORTSKOG DIREKTORA TRENERA I POMOCNIKE PA ONDA DOVESTI LJUDE KOJI HOCE DA RADE A NE SAMO TUZAKANJE ITD
hajde komunjare na tuzlanski.ba portal
@saraZ ajde zeleni kadar ne prdi
uceram ti materi
@saraZ e ja cu tebi...sekici maloj, slatkoj tuljana uvalit.
1 kolo siroki protiv kluba X! hahahaha na sta spade ionako mala Sloboda...
Navijam za Sarajevo, ali ipak ne mogu da trpim ovu nepravdu. Ovo više nema veze za sportom, nego je ovo sve politika. Izgleda da mnogim u savezu smeta petokraka, a ne smeta im šahovnica i veliko U na tribinama zapadne Hercegovine. Fudbalski savez BiH je skupina kriminalaca i nacionalista. Puna podrška Slobodi i Tuzlacima. Živjela država Tuzla!
svaka cast, dijelimo misljenje / savez je sranje i sve nas cekanesto slicno kad tad
NEDAJU PLACE IGRACIMA A KU,CE SE PAPCI PO TUSNJU U LOZAMA , KAKO JE SVE FUNKCIONISALO KAD JE AZMIR BIO A OVI ULICARI OTJERASE COVJEKA
Sarajevske minder i peder dame se nadaju i svrsavaju na navodnu propast Slobode . Treba ih pustiti neka uzivaju nekoliko dana , sve dok ne postanu svjesni da ce Sloboda ipak igrati i naredno prvenstvo i da nema dzabnih bodova na Tusnju . Sloboda je klub Sloboda nije sarajevskomahalsko udruzenje poput Olimpika .
Selam jarane. Jel sve ok. Javit ću ti se kasnije na email. Jarane nije vama u Tuzli neprijatelj u Bijeljini nego u SaHrajevu. Nadam se da će te to shvatiti prije ili kasnije.
@gradimir Ko te jebe ba pocivaj u miru. Pozdrav iz glavnog grada.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zašto reprezentacija BiH nikada nije igrala na Tušnju ? Zar savez iz Sarajstana nije mogao pomoći Tuzli ? Zato što ih ne zanima jedini pravi multietnički grad, jer u njemu ne vladaju mladomuslimani
Zašto se Tuzla ne pobuni protiv Sarajeva koje Tuzlu uništava na sve moguće načine
Ne unistava Sarajevo Tuzlu, vec koristoljupci iz Tuzle. Umjesto da klub vode ljudi, koji ga vode sada, vodili su ga kojekakvi hostapleri i muljatori. Oni koji su samo gledali sebe. Malo i navijaci moraju se uozbiljiti. Suljo mora predati vodstvo mladjima. Usput, Ne moze Tuzla iz BiH nikako.
Ne radi se samo o FK Sloboda nego u svim segmentima života SaHrajevo uništi Tuzlu
Zasvirajte nam koznu frulu......svi vi koji serete o Tuzli.
@F161vi sa oznakom v ...svirajte mi pastircici koznu frulu.....duvajte ga mufloni.
@F161vi sa oznakom v ...svirajte mi pastircici koznu frulu.....duvajte ga mufloni.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ovo ti se desi kad nisi politicki i nacionalni klub,,
ili kad si kitta klub ?
@ademagamesic nemate cime, pojela ih so hahhha. Ko vas ebe kad ste otpad i sljam
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Išćerat ovo iz lige...
@ademagamesic Išćerujem zlo... a ućerujem dobro...
Savez za promjene iz RS greškom na aparatima :D