Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ih saćekati o razguliti ko lamelu uz mahmutovac
"Hšk zrinjski" je izgleda iznajmio ovu ogradu i preko nje mobilišu narod, ovo je ista ograda koja je korištena kada je postavljen "transparent" podrške, praljku i ercegBosanskoj šestorki..Samo ne razumijem zašto 3 slike transparenta koji je moglo svako djete da napravi ? Hrvati sa kliksa postave 3 slike transparenta napravljenog od čaršava isto kao da je nešto spektakularno uradjeno pa moraju iz svih uglova da slikaju hah..
Ovo i jesu pravilja djeca od 15 godina, da slazem se, pak ovo nije na velikoj razini farbanja lakom lopte za zimske uvjete.
@pantera101 Pa to i govorim, hrvatska djeca su i palila zastavu BIH jučer i isto tako su vrijedjali narod na nacionalnoj osnovi u Mostaru, 1999 godište, kakav je to odgoj i kakvi su to roditelji..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
A ko im dade ovo strano ime zrinjski, šta to znači, jel to neki deterdžent
jeste, jak detrdzen uklanja tvrdokorne mrlje iz sarajeva godinama
VI DOBILI IME PO ZELJEZNICI a mi po slavnoj plemickoj obitelji kojoj su se i Europa i Turci divili, plac hahahahh zeljeznicar rudar vatrogasac doktor i tako dalje hahaha
u normalnoj zemlji bi ovo bilo ok. Ali kod nas ocekujem njasra svim vrsta i boja ...
@andres_iniesta_2 nece jer hordasi su u bojkotu
@gIadijajator u pravu si, to sam zaboravio ...
Treba manjinu natamburati. Majorizacija ustaša danas na Koševu!
@flowMaster tamburamo ti mamu
:) jadu i bjedo šta vi možete natamburit. Jedini pravi multietnički klub u BiH je Zrinski i gazi vas Nacionaliste i Fašiste svake godine. Vi majorizirajte koga hoćete bitno je da ste na tablici ispod.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta kaže Slišković, sada možete angažovati šest sudaca, ne trebaju nam više bodovi LOL
IGRAJ BORDO-BIJELI ALE ALE . . .
i tink sarajevo plej gud but zrinjski ok,rezultat is real hahahahhah
đaba ti priča. HŠK Zrinski Prvak Bosne i Hercegovine. Zrinski nemora ni izać na teren iduće dvije utakmice i dalje nebi znali dobit utakmicu.