Komentari (199)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pjevajte do kraja zivota, ali na vasu zalost i za susjede ce te uvijek biti Hercegovci ili u vecini slucajeva Bosanci.
stoka fasistička, a trojkaši se klanjaju poglavniku, fuj
izrodi iz matične knjige Rođenih!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
sto ne odu u hnl?
Mogu nad sarajevskim ali ne bi mogli nad hrvatskim, hoćeš to da kažeš? 🤔
Lik prizno da bi u Hrvatskoj gubili pa im bolje bit u Bosni da pobjedjuju xD ko prizna pola mu se prasta
Pa neka idu u Hrvatsku, stvarno nema niko ništa protiv, evo vam i otpremnina, idite tako vam svega, sretno bilo i da se ne vidimo više!!!
O boze moj treba ovo sve redom klat…
Fuckam i njih i njihovu domovinu.Krezube fasisticke seljacine.Zasto igrate ligu BiH .izda vam .aterina seljacka catrnjaska?
Do života ostajete gorštaci kamenjari glupi Hercegovci.,I samo komšije balavim tvarima..Jadni vi dvije države a u stvari nijednu. Matica vas neće a komšija vas šikanira...Ljubite taj kamen i da vas ne čuje niko,i onako vas ima dva do tri vagona.
Za ovo će vas Dodik nagraditi jadovi,prodane duše.....nagraditi će vas ordenom vojvode Sinđelića i inih vojvoda koji su nagradili hrvatski puk logorima...jadovi!!!
Šaka jada,šta reći??!! Nikada neće moći prismrditi Želji ni Sarajevu...pozz komšijama od pitara!!!
Zrinjskog treba izbaciti iz PL u HNL da se više prestanu iživljavati nad Željom,Sarajevom,Borcem,Veležom,Širokom,Tuzlom.......Pustite nas da igramo kako smo naučili.Zrinja napolje !!!!!
Slika govori više od hiljadu rijeci.
Paćenici, nije lako roditi se i živiti u zemlji koju mrziš a tuđu zemlju zvati svojom domovinom, i nikad ne dočekati da u njoj živiš. Nikad.
Šta kaze čirilicar , velezovac....od rata zrinjevac na ovo proevropsko skandiranje????!!!!
Odraslo na kamenjaru s poskocima, jad i cemer, ako ti BiH nije domovna, prodaj imovinu i furaj odavde, kad se sjetim onog balavca koji je javno pricao da nije nikad bio na starom mostu a rodio se u Mostaru 🤣🤣🤣🤣🤣, Luis Nazario Ronaldo izjavio da je rodjen u Brazilu i da je jednom u zivotu bio na starom mostu a on nikada 🤣🤣🤣 koja je ono sprdancija bila
I onda Manijaci pljuju po Veležu i govore da je Zrinjski za njih gospoda ... Tražili ste - gledajte
Nemogu nas nikako više mrziti nego što nas vi mrzite.Dokazano bezbroj puta kroz historiju...
dede i bake i roditelji će im dobijat penzije od bosne i hercegovine a oni će uzvrat mrziti bosnu i hercegovinu, sve ove likove treba istjerat iz države
Ovu su sve pickice da dodze do necega nebi nijednog na mapi bilo,sve su to picici,sta ce dovoljno je reci da tito nikada u listicu nije otisao.
Nema potrebe za polemikom, samo su im trebali poslati specijalce, da ih sve redom pohapse, pa ce se valjda nakon jedno hefte u apsani i dobrih batina pendrekom po rebrima malo sabrati. Ako ne, udri jače!