Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se razumijemo nije fukara otišla na mundijal Qatar.Što nije jasno..???
Vala, za te pare mogu naručiti gajbu piva, salata, miješanog mesa i gledati utakmice iz komfora svog doma s jaranima. Hebes Katar kad te ogule.
Kad moze u Zivogoscu porcija chickenburgera biti 60 kuna moze i u Kataru burger biti 60 KM...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kad para igra glavnu ulogu u svakom sportu, nije mi ni zao sto se ovo desava… dosli smo u vrijeme kad osoba sa srednjom skolom koja zna sutati loptu zaradjuje vise para od naucnika koji je cijeli zivot ucio i usavrsavao se i svakodnevno pomaze cijeloj ljudskoj rasi Postujem svacije zanimanje i posao, ali iskreno to nije posteno
Potpuno promašeno razumjevanje. Nije fora vrednovanje talenta ili vještine kod 0,0001. Nego u vrednovanju profesije same po sebi. Nauka je opći interes i vodi prosperitetu, fudbal je zabava i ne vodi ničemu. Ako je jedna profesija koja je po svojoj suštini beskorisna za čovjeka toliko plaćena to govori o sistemu vrijednosti u kojem živimo. Kontaš sad?
Tebi ako je uspjeh zavrsiti fakultet i zaposliti se u "jaku firmu" sa "jakom platom" onda si stvarno jadan, zivimo u takvom vremenu gdje je skola najmanje bitna, pitanje je jesi li sposoban da postignes nesto u zivotu da napravis neki privatan biznis u kojem ce tvoje naredne generacije usavrsavati i da ne moraju misliti hoce li od "nekog posla" zaraditi za hljeba. To je sve do ljudskog uma i pogleda prema ovom drustvenom sistemu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Licemjeri ebeno kad dodzes u Bogatiju drzavu od tvoje isto ko kad bi mi dosli sa Balkana u Englesku navikli da su najbolji i najbogatiji
Nikako mi nije jasno odakle ovim navijacima pare samo za smjestaj? Treba to sve platiti.
Zgrozite se i nemojte ic
pa eto skoro ko i kod nas cijene...
To je mentalni sklop prosječnog čovjeka , ode u Rim plati kafu 25 eura da sjedi na trgu u bašti i pijucka i ponosan je na to. Dođe u Katar gdje se održava svjetsko prvenstvo u fudbalu , gdje će gledati najbolje svjetske fudbalere i fudbal , plati 10 eura da jede grčku salatu i žali se.A garantujem da se održava ovo u Americi npr , da bi bilo puno skuplje i narod bi bio prezadovoljan.
Pa nek razviju pitu i udri
Nije ni namijenjeno fukari.
Eto kod njih je garant jeftinije! Samo da ocrne Katar na bilo kakav način.
Ovo se zale samo oni sto su digli kredit pa kupili karte za prvenstvo. Ima ona stara narodna - pruzi se koliko si dug. Hamburger u Burger kingu je 28eur i onda nadju nekog na svjetskom prvenstvu sto se zali da je hamburger 15eur.
Iste cijene kao svojevremeno u Dubrovniku.
pa to je katar, toliko je i u londonu!
Neznam sta je problem.Tako vam je svagdje van Bosne.Jedino možeš jesti za 8 maraka ,ćevape ispred Bilinog Polja.Pa vi samo tražite vize i bježite iz Bosne.
Sve to ide jedno sa drugim, kada mentalitet fukare promijenis. Van Bosne jeste skuplje, ali i primanja su veca, tako da to sve dodje na svoje. Glupo je porediti cijene u zemlji sa niskim standardom i cijene u zemlji sa mnogo vecim standardom
Koji vrag idete tamo. Bojkot!
Hajde smršat ćete malo.
Ponesem paradajza i argetu,k'o u Makarsku kad krenem...Samo me je*e sto nemam za kartu do tamo...🙂🙃