Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad već donirate igračke neka to bude novo ili barem očuvano, a ne nešto s čime ste se vi igrali prije 20 i kusur godina pa vaša djeca naslijedila. Ne treba nikog potcjenjivati bez obzira ako je u stanju kakvom jeste.
Jesi ti sta donirao??
Svaka cast
Moglo se ovo komotno organizovati za neki djeciji dom u BiH umjesto da se salju igracke do Turske i Sirije, k'o da im je do igracaka. Hajd' hrana i odjeca, ali ovo je bespotrebno kad su vec u Turskoj nesto slicno organizovali medju svojim navijacima. Nasi ljudi lete pomoci Ukrajincima, Turcima, a predju na drugu stranu ulice kad nalete kod nas na nekog kome treba pomoc.
Upravo to. Kopira se šta drugi rade i nagomilavaju se manje potrebne stvari. Nekoliko šlepera je iz samo jednog grada krenulo sa najosnovnijim stvarima i sad treba vozače opterećivati da razvoze igračke u 2500 km udaljene gradove. Apsurd. Za mene su najveći heroji upravo ti vozači koji voze i ne spavaju, i njih bilo i ne spominje u ovom lancu
bravo Gospodine!!!
Fata kraljica, legenda ❤️
legenda od zene.
Naredne utakmice ponijeti po busen trave.