Komentari (153)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav Vaha,nije lud,pa da.mu papci iz Laktaša i Lištice trpaju levate sa dvije lijeve da bi se mogli prodati
Eti baš Vahi neko može trpati igrače. To je više priča za malu djecu. Vaha neće da vodi reprezentaciju jer ga savez ne može platiti.
Vaha se do sada ponasao kao cisti placenik a mi nemamo taj novac. Njegovi razlozi za odbijanje BiH bili su smijesni dok u isto vrijeme evo vec 2 ciklus ga otresaju kao krpu prije odlaska na SP, prvo Slonovi pa sad Maroko. Umjesto da pomogne drzavi u kojoj je rodjen i koja i danas ima puno onih koji je nevole on je odlucio da eto tu nema jedinstva da bi on dosao.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vahid je dao izjavu davno da neće biti selektor dok se politika mješa u savez!
Sve zelene sportske terene su stavili pod kljuc..plati pa igraj..to je vizija sarajlija i razvoja sporta...otvori skolu sporta i ubiri clanarine...nikome za nestrucnost i nakaradni rad neodgovaras.....osim samom sebi..od nasih gradjanski para opstine grade terene i onda izdaju u zakup ili daju privatniku da pravi lovu na njima...dok ne dodje neko hrabar i istraje do kraja i razbije sistem i pokaze da se ipak moze !
Sve sto navijaci i građani žele oni ne da ju
opet su izgubljene godine pred nama...samo kad vidim ko se spominje kao selektor...mi smo zemlja puna korupcije, a savez nije nista bolji...jedno 150 godina nam treba da se sve ocisti...tesko da cemo ista napravit...jer mi nemamo nikakvi planove za nasu repku..udaramo nako na pamet...nema nista od toga...nazalost
e taj koji ima najmanje će biti u stvari bit ce onaj napodobniji selektor koji će slušati savez koga treba zvati..
Samo daj boze da ode smece petev bilo ko da dode nije bitno kolikomje bitno da onaj bugar idiot ode!
Samo Pape! Pobjedničku strategiju i taktiku, te recepturu za uspjeh ne treba mijenjati. 💪
Edin Terzić- Trener BvB
Zasto niko ne spominje Vladimira Petkovica rodjenog sarajliju koji je vodio švicu
Što je s onim nogometnim Anštajnom,Osimom?Briljirao je u analizi utakmica tijekom SP!
Ma od Halilhodzica nema nista.To je valjda svima jasno..Ovaj Hadzibegic i Bazdarevic nisu ni za Premijer lige.Susica da gledamo onakvog nikakvog bilo bi jako mucno i turobno...Meho Kodro je gospodin i bio je zapoceo lijepu pricu dok ga nisu sikanirali u Savezu.Mozda ove mladje snage,Baljic,Barbarez,Bajramovic..Treba nam tog modernog,evropskog stiha u repki.A mi nemamo bolje...Osim mozda nekog kvalitetnog stranca.
Jeste li njih pitali? Poznato je da BiH trenerski patrioti ne zele voditi reprezentaciju i za to izmisljaju smijesne razloge.
Samo Vaha
Vaha ne radi za male pare
Mislim da Vaha ima jos daha. Taman da nas obraduje prije penzije i odvede nas na Evropsko
Ja ne razumijem kako ljudima nije jasno da je ovo oko mijesanja politike samo Vahina suplja prica. Pa eto u Maroku mu se nisu mijesali? Pa na kraju je dobio otkaz, jer nije slusao sta mu govore. Zasto nije bio principijalan pa podnio ostavku? Zato sto su dobre pare u pitanju.
Jedini koji je nesto uradio i odve BiH na svjetsko prvenstvo je Safet Susic. Njemu bih dao da vodi ovu reprezentaciju ponovo bi uradio isto siguran sam. Vahi nebi dao nikad, naprosto nikakav ozbiljan razlog nema da se" vadi". Cuj "previse politike", moj Vaha i ptice na grani znaju da ti hrliš samo za parama. Mi za tebe nemamo dovoljno para. Svi ostali kandidati ništa.