Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sramota ,koliko dobijaju para iz budzeta grada godišnje a nisu u stanju 19cm snijega očistit da se moze tekma igrati.Nesposobnjakovići
svaka cast na saopštenju Prijatelja fk Slobode.Direktor JU Stadion šečerbegović ima budzetsku platu preko 2000Km a ne zna 2 recenice sastaviti.I još ne radi svoj posao a dokaz za to je danas teren na stadionu Tušanj!Imao je cijelo jutro da angazuje mehanizaciju al on nista nego samo smislja nacin kako da povali Slobodu.Sad im je nabio par hiljada dodatnih troškova zbog odgode tekme.Šećo nije legenda kluba nego moljac,hijena i estruktivac kojeg plaća SDP kvazi pjesnik seljak Imamović.FUJ!!
Zašto ne pisete da je i Grbavica pala na ispitu :)
Ko ce cistiti na -10 ? HAHAHAHAAHH
Zna se ko je na celu stadiona tusanj i taj se lik odatle nece pomaci ni pomocu buldozdera
Kakvi likovi :) Svaka cast.