Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uprava doma zahvalila se gostima na donaciji koja je od velikog značaja za ovu ustanovu, a gosti su izrazili želju da u pozitivnom ozračju sa našim navijačima gledaju utakmicu u ugostiteljskim objektima u Zenici jer je broj karata za gostujuće navijače limitiran." Zeničani, ugostite ljude kako i dolikuje!!!
......i napravite im mjesta.
Kako dolikuje Zenicanima?Onda ce im oteti i ono sto imaju sa sobom,skinuti ih i poslati nazad...domacinski :)
Svako dobro dobri ljudi.
kojismo mi jadnici da nemoze skupit 5milja kolko su najvise dobri navijaci velsa skupili i nama donjeli, oni prevezli vesmasinu, racunar u skodi a mi nemozemo da naulici osim ako neudje u padje kvazihumanitarcima i kvazipoliticarima skupit tolko, al zato je vazno da ne propagiramo da je tornjak bh pas umjesto hrvatski da je cirilica bh pismo a ne ni hrv. ni srp., a rh izasla iz recesije smedervska zeljezara danas upalila 2. visoku pec, a mi nemozemo da napravimo ni normalan teren djeci, al je zato bitno ko je vlasnik terena: skola drzava kanton opcina, ko ce uzet pare kad se pravi stadion djeci ko ce bit vodja projetka hocel se na manifestaciji dobro krkat hocel doc kakav predstavnik medjunarodne zajednice, mi smo ko tetkice a nase okruzenje citavo raste li raste investicije u makedoniji crna gora u natou ambasadori kritikuju i milanovica i vucica sto se ne sastaju cesto s njima nemogu se ni sastat kad ljudi padaju od posla, makedonija dobila ogroman kredit zboginvesticijskogpovjerenja
Svaka cast,momcima i njihovoj reprezentaciji prirediti docek kakav zasluzuju,osim naravno u 90 minuta utakmice.
bakire vrati poluge i nahrani djecu
Velšani znaju bosanske običaje, u goste se dolazi "s kesom" :-) Dobrodošli! "Niste morali" ništa ponijet al hvala :-D
lijepa gesta i za svaku pohvalu. i nasi navijaci se ovako trebaju ponasati
Svaka cast,to su pravi navijaci.Treba ih ispostovati,barem da ostanemo cistog obraza.
DAKLE SVI SE SLAŽEMO - D O B R O D O Š L I !
I Velsani glasaju za zmaja u parovima..
Sanjam, Spaha probija po krilu, ulazi u šesnaesterac, puca iz sve snage, golman brani ali lopta je prebrza i prelazi mu preko prstiju, goooooool. Pogledam koliko ima do kraja 89:03 :)))
Volio bih da se ostvari san, ali ipak ke nerealan, zato i jeste san. Spaha po krilu, i jos probija 😂
Spaha im moze samo rebra probiti ili nogu slomiti.Volio bi da se tvoj san ostvari
Sanjam, Spaha probija po krilu, ulazi u šesnaesterac, puca iz sve snage, golman brani ali lopta je prebrza i prelazi mu preko prstiju, goooooool. Pogledam koliko ima do kraja 89:03 :)))
Dosli iz velsa sa skodom sa nakom starom masinom i truhlim kompjuterom, a gdje smo mi nidze veze e svasta
Da li su i navijaci BiH uradili barem nesto priblizno ovome?
Jesu,dosli sa novim kompjuterom kuci.Posudili ga i zaboravili vratiti
http://***/novost/203354/horde-zla-donirale-odjecu-za-zimsku-sezonu-u-zavod-za-vaspitanje-muske-djece-i-omladine Nisu navijaci reprezentacije, ali jesu Sarajeva.
Pazite se kad budete hodali gradom... Emir Montoya Hadzihafizbegovic UBICA, vreba.....
Sad kad ih prebiju i opljačkaju.
@Dominator vidi ovo
jesi sminka