Komentari (105)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najoštrije kazniti sve huligane koji utrče u teren i ugroze sigurnost igrača!
Nisu to nikakvi navijaci koji vrijedjaju svoje igrace. Kako ih nije sramota, tako sramote cijelu BIH!
PRATITE UŽIVO: Novi neredi u Frankfurtu, demonstranti gađaju policiju, 17.000 ljudi na ulici (FOTO/VIDEO) http://faktor.ba/pratite-uzivo-novi-neredi-u-frankfurtu-demonstranti-gadaju-policiju-17-000-ljudi-na-ulici-fotovideo/
Klub koji predugo živi na staroj slavi bez ikakvog značajnog rezultata otkad je formirana Premier liga. Za onaj Velež su svi navijali a ovo je samo pokušaj kopije ništa više
Igraci trebaju biti odgovorni prema menadzmentu,sponzorima i onoj publici koja uredno placa ulaznice, a ovi dzabahljebarosi, tzv."navijacke skupine"...to treba ignorisati.
Daju pet maraka za ulaznicu i misle da mogu radi sta hoce!
ne znam za vas al nama u TZ je lijepo vidjeti kad raja iz vrapčića biva rasturena na njihovoj ledini :) Pozdrav za sve vrapčićane iz države TZ!
Eto sto ne zasluzuju Bjeli brijeg stoka. Bolje pase Zrinskom frankopanu
PRODALI SU I SARAJEVU SAD TEKMU BIJEDNICI....!!!!!!! MOJ VELEZ HAJDE STO VAS DERE ZRINJSKI..PA STO STE SARAJEVU PRODALI TEKMU?????
laz, siroki ih je premirao
pa pa vrapčićani,treba vas istjerati iz lige skroz kad radite takve gluposti...Sta su mislili proći dalje???Pa nisu igrali sa Goškom pa da im ovi puste ehehehehehe
pojedinci ce biti izdvojeni i kaznjeni...blablablabla
Don't cry 23,47% !
Ankes 7
Ilidža ne pripada gradu Sarajevu već Kantonu Sarajevo. Grad Sarajevo se sastoji od četiri gradske općine: Stari Grad, Centar, Novo Sarajevo i Novi Grad (izvor wiki-bosanski)
na pogrešnom mjestu sam citirao
Velež nije mostarski klub već iz Vrapčića. Jbem vas glupe kakav gradski derbi. Jeli tekma Čelika i NK Nemila gradski odnosno zenički derbi derbi???? Granice koje su Jugoši postavili udarile Bošnjama u glavu.
Eto ti znas hajvanu,a Vrapčići se vjerovatno nalaze u Jablanici i ne pripadaju gradu Mostaru.
Pa majmune pripadaju općini Mostar a ne gradu Mostaru. Ako se Topčić polje smatra gradom Zenica onda je bogami grad Zenica veci i od Sarajeva.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
kako u politici tako i u nogometu neigra ko zna nego ko ima u dzepu da potplati
Rodjeni = bagra komunisticka!
Bolje komunista nego fasista. Cao
E jesu kukavice. Ne znaju sportski gubiti.
jbt u ziotu nisam gledo losiju utakmicu,a pogotovo drugo poluvrjeme sramota za nogomet. A sto se tice navijaca kakvi igraci takvi i navijaci samo sto ovo vise nisu igraci ni navijaci ovo je nesto trece...
Ko ce koga ako nece svoj svoga