Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu ga provocirati retardi kolikoo hoce kad on zna da je najbolji!Balotellii!!!
dali mislis na naseg edina dzeku?
Pa ne ocekuje neko da iko normalan moze imati emocije za arapsko sr.anje kao sto je City ???????? Vidjeli smo kako Baloteli igra i osjeca za Italiju. A City je samo tezga,odradzivanje.
Mario Balonja, nije neki fudbaler, on je vise za Business tu! Ali ipak drazi mi je nek Tevez ili Aguero!
...on ne zaokupljuje medije kao nogometas ali svejedno on jeste u medijima...s tim sto gu.zi engleske modele i manekenke voza bentlyje hoda po striptiz barovima... ...i kao takav pokazuje na sebe i ima cijenu i postovanje... ...a ne kao nekakav koji mora MAMU I BABU pitati dali moze potrositi 200 EURA.. ...koji gu.zi jednu seos.ku MILF-icu sa ogromnim djetetom... ...i najegzoticnija destinacija gdje je slikan jeste DUBROVNIK... :-D
... Balotelli ne može imati loš dan, posebno ne zbog razloga koji su ovdje navedeni:) Jednog egoistu kao što je on ne brine (ne)uspjeh njegove ekipe, zaboli njega za sve:) On ionako odavno ne zaokupljuje medije kao nogometaš:)