Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ugasite ton, bit ce vam laske bez konjica
vec sam prob'o i nije nimalo lakse...
prebacite na HRT2 kultura prijenosa i isto u HD
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
nemojte kriviti susica. susic od spahica i dzeke nemoze mnogo . tosu 2 kocijasa. izmjenio je hajrovica momka koji je jako raspolozen za utakmicu . toje katastrofaa. nemogu da dodem sebi sokiran sam igrom spahica i ponasanjem dzeke . uzasno jadno , cemerno i bjedno . bruka i sramota.
jarane oni mogu koliko ih selektor pusti, mozda jesu okosnica reprezentacije, mozda jesu divlji konji al' se i oni mogu obuzdat' i zauzdat'
ne moze se obuzdat, konj ostaje konj. jer spahic ide na jednu stranu sa dzekom, susic bi da drzi balans. sve to otkad je izet dosao u repku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledajuci utakmicu kroz glavu mi je proletila pomalo neobicna pomisao, naime, ko je imao priliku upoznati nekoga od afrikanera mogao je primjetiti da se u mnogo manjim stvarima 'potpomazu' crnom magijom, sihrom.. nazovite kako hocete. Jarane, smijem se zakleti da su oni nesto 'naucili' na svome golu pa da nece lopta unutra. A onaj sudija je usput na nesto nagazio... zvucni smjesno ali je vrlo moguce.
Volim vas susjedi dragi, 'ko jebe sudije i FIFU koja je unaprijed odredila tko ide dalje, glavno da ste pokazali koliko vrijedite i kako se srcem igra. Očekujem da sjebu i nas protiv Meksika, pozdrav iz HR.
BEGOVICCCCC KRALJJJ
Džeko na trudnicko otisao
Rezervat ispo lalalala ole ole hahahajajaja kmeeeeeeee
3:0 goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo 3:0 i to je Hrvatska hahahahahh to je ta sila. Mexico koji je BiH dobila wahahahahahahhaha 3:0 muhahahhah
nije nas sudija pokrao nego nas je selektor unistio
Muhamed Besic je za mene igracina. Znaci nisam mogao vjerovati poslije Argentine a jos vise protiv Nigerije. Jedini koji se borio lavovski. Za Spahica nemam rijeci, brojao sam mu greske i za 3 min utakmice 5 kardinalnih greski je napravio. Def najopasniji po Begovica. Susic junior katastrofa. Selamim Dzeku i ocekujem jos par hiljada slika iz Brazila. Inace sve u svemu nije ovo toliko lose. Spanija Engleska i BiH ce kuci pa sta?
Sudija jeste, ali NIJE GLAVNI KRIVAC. KRIVE SU BABE NA TERENU, I NARAVNO SUSIC ZA BESMISLENIM IZMJENAMA.
sto trpite ova govna.sad bi se potpiso da idu u 3 lijepe. i ne sutite.jednom smo na*** .dosta vise.mi fini,ma k....fini.pa guknite,govna jedna
Zato cemo osvojiti EP 2016 i dosta dalje dogurati na SP 2018 :D
treba pisati protestne note idiotu za konjica,, neka ga vodi sebi kuci i neka komentarisu zajedno Prijenos i emitovanje programa (PEP) Mensur Petrović direktor [email protected] tel: +387 33 464 075 fax: +387 33 464 061 direktore j... ti konjic sve ti njemu on tebi https://www.facebook.com/mensur.petrovic?fref=ts
FIFA MAFIA SRAMOTA
Ovako sramotna igra, i setanje pojedinaca na terenu kao da je korzo, susiceve nelogicne postave..sramota.. cist gol ponisten al to nije opravdanje za ovako losu igru.
OVO SU KLADIJONICE I POLITIKA GLAVNI ARBITRI NA PRVENSTVU, U SEOSKIM LIGAMA POŠTENIJE JE SUĐENJE
Loši smo shvatite..sramota