Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nijemci su specifična nacija , licemjeri u najmanju ruku . Kad im rintaš i valjaš dobar si , čim malo crijevo na lijevo odmah ti daju do znanja ko si i šta si za njih. Ko se pomiri sa tim i prilagodi tome kod njih može i uspjeti ali uvijek u podsvijesti imaj da si za njih niža klasa.
Ima i tog, ali ja dok sam radio kod nasih u Bih uvijek sam bio niza klasa… svabo me nikad nece onako poniziti !
A kod nas objerucke docekujemo migrante? 🤣 De ba, meti svoje dvoriste
Najbolji odgovor za podrsku LGBTQ+ populacije od strane Danske i Njemacke i njihovog stalnog kmecanja dala je selekcija Brazila gdje su rekli « ne znam koji problem u svlacionici oni imaju ali nasa selekcija voli zene »
ne tako davno, Švabe su pobile 21 milion ljudi... i oni nemaju šta kome da govore. Meni je sve tu jasno... šta se zamarate..uvijek će biti prikriveni nacisti
@ @User16680272137: @User16680272137:Ma sva sreca da recimo Grci-Makedonci nisu nista osvajali, pa onda ni Turci nisu, pa ni Mongoli, pa hoces jooos da nabrajam. Pa ni Portugalci, pa ni spanci a o vikinzima da i ne pricamo svugdjer nosili LGBT zasatave ggdje su god dosli. HAJVANU RELIGIJA truje, moja vjera je jedina cista i najbolja a sve ostale seu paganske ili poganske. Ko li to rece.
Navijači u Kataru ukazali Nijemcima na licemjerstvo: Bore se protiv diskriminacije, a sami su vrijeđali Özila.... Nigdje veze sa vezom....spomenuti nogometaš je prekršio pravila nogometnog saveza, zato je sankcioniran... I najgluplja stvar , sa njegove strane, je da je to sve zbog njegovog porijekla.
Ozile majstore
baš tako
Jer se Ozil počeo ponašat kao političar, tako da s razlogom podržavam savez Njemačke - trebali su ga izbacit oni iz reprezentacije zbog podrške diktatorima!
Ovo Arapi su ko kakva tetke. Özil je dobio nogu onda kad mu je glavni jaran posto Erdogan. Naime Turcima su puna usta demokratije, postivanja njih I njihove Kulture kad su u zemlja ma EU a onda ti isti Turci glasaju gotovo 100% diktatora Erdogana koji pobi Kurde. E to je licemjerstvo.
@johntravolta1 Gdje to Turci pobise Kurde? Ako mislis one sto ilegalno nosaju orusje po drzavi i sto imaju placenike iz cjelog svijeta od kosookih do crnana(svaki sedmi je Kurd u kudrskoj teroristickoj organizaciji... malo se informisi) onda si upravu. A zar treba da ih puste na miru da rade sto god pozele?
Baš tako! Ja sam protiv Ozil 1000% - pa on je primjer kako se jedan nogometaš profesionalac ne treba ponašati!
Za EU birokrate njihov fasizam je sasvim ok...i oni smiju...e ostali ne smiju...jer to birokrati smatraju uzasnim
Nema licemjernije i podlije nacije u Evropi.Gledamo neonacistu sa malo kose i u odijelu u OHR-u. Britanci i Francuzi su bar otvoreniji fašisti i islamofobi.
Da zamisli ti zli zapadnjaci kako su samo islamofobi i fasisti i svejedno svi idu kod njih. Da im nema tih zapdnih zlikovca nebi ni gace imali
😂
Svi ovi koji pisu da su Nijemci najgori nasi u pravi. Englezi su puno gori od njih, puno mudriji i podmukliji. Oni danas kolo vode a Njemacka suti podvijenog repa. U oba WW rata su Englezi odigrali kljucne uloge u slamanju Šwaba. Englezi su razina iznaad svih, iskreno.
Kada si mocan, moze ti se.
Sad ce bosnje stati na stranu ozila a grade spomdnik Kotromanicu. Kakvo licemjerje.
Glupost,... Ozil je prozivan samo zbog bliskosti sa Erdoganom.
Mehmet je schupak, bio i ostao.
ko mu je kriv kad na silu hoce da bude Njemac. pauka: budi ono sto jesi, ali budi.