Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...zasto se pjeva pjesma bosnom behar probeharao mene zivot razocarao? 😂 Pjesma depresivna balada....a pjevaju je na sportskim priredbama ono u stilu dizanja morala... Zar se to do sad nije dala izmisliti neka adrenalinska ultra nabijena sportska pjesma???
Ma mi Bosanci smo čudo. . Sve nam je bez logike. ..Vec odavno
Zato sto se uvijek pjevala i uvijek ce
Podrska za komsije,srecno iz Beograda!
ovo navijači mrš "boli nas kurac za rezultate mi smo se došli samo zajebavat" i to im pjesma podrške hahahahaha. VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO I POBIJEDI VEČERAS ZA PRAVE ISTINSKE NAVIJAČE
Cijeli Vels, Republika Srpska i prostor poznat kao Herceg Bosna, uz zasto ne reci i sve veci broj muslimana "babinih" bice na strani gostujuceg tima!!!! Ti si nasa Se ve rina, si saj bosno le a leeee!!! 🇷🇸.
Iz Tuzle, za Wels. Aj da navijamo care, protiv ove sarajevsko-balijske ekipe. Samo moramo im uzet Pjanića, on je Tuzlak, ne znam šta radi u balijskoj reprezentaciji.
Doslo je do prvog incidenta izmedju redara i muslimanskih navijaca koji se izuvaju pri ulasku na stadion... Momci iz unsko-sanskog kantona izgubili patike i doslo do frke :)))
Aaa stigli su i robovi iz Vilacha i skandinavskih zemalja.....
majmuni mamu im j*bem. ako opet pocnu ubacivat baklje na tekmi i ovaj put budemo drakonski kaznjeni, treba ih lomit kako se pocnu pojavljivat na nekom sportskom dogadjaju. zadnji put su nam progledali kroz prste zbog sranja koje su ovi majmuni pravili. drugi put nece sigurno
vidi mi brata ko' nacista :))))
čuvajte da vam manijaci ne uzmu te dimne
auu pa nisam ni vidio snimak... :DDD kakvi indijanci i pokusaj navijaca.... hahah sabancina do sabancine hahahaaa tacno se odvojio kukolj od zita.. !!!
Босно и Херцеговино наша Домовино данас слави Побjеду
haha, balija ultras.. pa to ne moze ni u prici :D
Hajd na megdan,perucki put,sipovo
ajde ba paoru u njivu, ja kada sam isao na tekme i davao i primao batine, ti guzio koze pored dzamije u brdu...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
ko da nije dosta dima iz željezare pa i jos baklje muahahah
Raja, jel moze link za fukaru iz dijaspore😂?
Ja ne mogu prebacit na BHT, ne radi mi dva mjeseca daljinac od Moja TV, a uredno im plaćam. Moram da gledam tu http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/ Navijam za Wels.
Njemacka ne igra danas @lohandez
Sto je tag euroliga hahaha...naprijed nasi..dva komada dosta.ibisevic i pjanke
ajmo zmajevi plaću sam stavio na vas,nemojte me s***