Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odvratni su mi pjevači,glumci,sportisti,ljekari...uopšte poznate ličnosti koje se petljaju u politiku...vi treba da ste iznad svake politike,da se bavite javni i opštim dobrom i na dobrobit svih ljudi bez obzira ko su i šta su,...što bi rek'o Mate Parlov "...Ja ne mogu biti nacionalista,ja sam svjetski prvak...!"
@ziganteli ...pa sad umjesto što je bio omiljen u cijeloj Španiji vole ga samo u Katalunji dok ga ostatak Španije mrzi i prezire za sva vremena,jako glup potez,može on da voli Katalunju i da poštuje Španiju (za koju ne vjerujem da mu je nešto učinila nažao)...a Mate je,upravo,za vrijeme "jednoumlja" bio "svjetski čovjek"...!!!
svaki fudbaler i bilo koja javna ličnost su građani neke zemlje sa pravom glasa i kao takvi imaju puno pravo da se izjasne glede svojih političkih stavova. Prljavo je biti član neke stranke kako bi osigurao sponozore ponavljajući kao pjesmicu fraze u koje ne vjeruješ.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Pa ako je toliko dosledan onda i ne treba da igra.....ne mozes jedno pricati po novinama i ocekivati da te navijaci gotive....
hoces donirat kakva sredstva za otvaranje muslimanske tv?
Citam njegove izjave koje su dobrim dijelom kontradiktorne. Covjek ne zna bil kakio il piskio.
ostrasceni spanski navijaci neodoljivo podsjecaju na Srbe 90-ih. I 2000-ih. I 2010-ih
Da imas principe napustio bi vec reprezentaciju.
Jesu bas rekli đubre je'no😮😏... 😂😂😂
Jako bitna vijest
I ja mu isto poručujem.
on treba da igra za svoju zemlju....katalonija je jedna jako bogata regija i logicno je da oni vise nece da rade za ostale....svi treba da imaju pravo na referendum i svoju drzavu....
@SuperSorab Katalonija je historijska cjelina i historijska zasebnost koja nije je nastala na genocidu, trebalo bi da ima pravo na referendum.
@Roin ...sve zemlje i cjeline su nastale na genocidu...to nije nista novo....tako su naprimjer katalonci jednom prilikom poklali sve muslimane a drugom prilikom sve jevreje...katalonci i baskici su ratovali izmedju sebe 200 godina....i to sto je tamo bilo toliko zlocina ne znaci da katalonci nemaju svoju zemlju....u najblizoj proslosti katalonci su bili komunisti i napadali su franka koji je bio fasista....to je bio najstarasniji gradjanski rat..3x starsniji od naseg...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ma ovakve treba na lomaču. On katalonac, poserem se ja njemu na kataloniju.
ovo onaj Shakirin
Netreba mu dozvolit da on napusti reprezentaciju, vec ga treba nogirat.