Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inače su ostale navojačke skupine poznate kao intelektualci i borci za ljudska prava i mir u svijetu. Evo, ne branim nikoga, ali zašto Klix huška narod? Koga boli uho šta piše na zidu. Po ovim komentarima se vidi da smo banana država, s neukim novinarima i neprodlfesionalnim portalima.
Nestalo Bošnjaka i Srba, pa se prijeti domaćoj stoci.
Neće ih bit teško pronaći najmlađi balavci od svih 15 navijača
Treba im sihre frljaknut pod noge
Novinaru, gdje Vam je dokaz tko je ovo počinio?
"Velikan" iz listice polako ali sigurno koraca ka drugoj ligi hahaah
Djeca-fashisti. A nemaju pojma sta je fashizam. Oni bi ubijali, ratovali u ime..? Ne znaju cega. Isfrustrirani jer zive u vukojebini. A roditelji i politika ih takvim napravili. Nadam se da rat dozivjeti nece. U ratu gines i ostajes bez ruku, nogu, glave...a oni koji vas salju u rat se obogate.
lagano se gasi klub iz listice
UZP vs. UZP. Počele se zmije međusobno ujedati.
Koji šabani
7. razred osnovne ekipa iz zadnje pisala
gledaj rukopisa na nivou 2 razreda osnovne, i onda se prave kako nisu fasisti al fasisti za sjesti i plakati, prcijo seoska zatucana!
Hajde što su ovi Škutori kvarni, ali zašto treba Veležu onakvo ponašanje? Zabranili klupskoj TV 1921 da snima utakmicu i onda udaranje i rukama i nogama? Sramota za nekada veliki klub!
Provjerite Pokvic Adisa :)
nk Brotnjo & nk Široki brijeg možda vas ista sudbina čeka
Slobodini igraci 5 mjeseci place nisu dobili a Bosnjo o propadanju Aluminija i Sirokog😂😂😂😂😂😂