Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Autor teksta je mogao reći u kojoj zemlji se igraju La Liga Santader i La Liga Smartbank. Ne mora svako znati da su to prva i druga španska liga.
Gay teror
Pederska posla 😂
Ovo je kandidat za najgori članak godine, ne vijest nego način na koji je urađen članak ...
Pa koliko ste puta ponovili da ce se lopta koristiti u zimskim uslovima i kada bude vidljivost smanjena
Ulazi LGBT polako i u fudbal.... za koju godinu ce sudija kad da' zuti karton morati smirivati uplakane igrace...obucene u tanga sorceve i u kopackama na stiklice :)
Kartoni će morati imati dugine boje 😂
@BH REALNOST 2 Uskoro ce i lopte biti mnogo mekse, da igracima nebi spao make-up pri udaranju glavom...a tipovi poput Boze Vrece ce biti udarni napadaci,,,:) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)