Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heroj
Covjek kojim su se potajno ponosili i neprijatelji ali s pravom. Nikada nije uradio nesto sto bi krsilo bilo koji kodeks. Bio je gospodin mira i rata, prekaljen profesionalac i dobar covjek nadasve...nek ti je zauvijek lijep spomen i vjecno Bozije zadovoljstvo sine Bosne i Hercegovine!
Sve OK ali tome nije mjesto na tribinama ili ti utakmicama ... niti treba biti tema jedne nogometne utakmice ... pa da je i moj otac ....
@x1111tayson Covjek je bio heroj i branio svoju zemlju, nije niko nikada rekao da je neki zlocinac pa sta je tu lose...
nek je mjesto mladicu i karadzicu
Neki kažu heroj, neki kažu zločinac. Za mnogo likova je ta dilema diskutabilna. Jedno je sigurno, ovaj čovjek je Heroj ne samo Bosne nego i čovječanstva cijelog. "Klali su nas, žene i djeca ubijana, džamije su nam spaljene, ali mi nećemo klati, ubijati ženu i djecu, nećemo paliti crkve. Jer knjiga koju poštujemo nam to zabranjuje" Poginuo je sa osmijehom na licu, kao što dolikuje pravom šehidu. Neka ti Allah dz.s podari vječni džennet. Nestalo je struje, sretno!
Bravo Horde, svaka cast.
Miješanje rata i nogometa...us*rano
505.Vmbr uvjek smo tu
Respect!!!
Ihhh,,herojčina!! Dao život za zlatnu kašiku i 23,78% teritorije,,,
@Moravsky nijeli 51:49,seronjo genocidni
@Moravsky Dao je život za Bosnu i Hercegovinu
I ne recite za one koji su na Allahovu putu poginuli: "Mrtvi su!" Ne, oni su živi, ali vi to ne znate!
Izet Nanic je heroj i LEGENDA!
ja mislio rijec o nekom fudbaleru Nanicu, pa mi transparent i imase neke logicne povezice sa utakmicom.
pa godisnjica smrti tj bila prije 3 dana mescini . ima veze,uvijek
Kao i vecina junaka Armije BH ubijen je Nanić sa ledja izuzev SDA igraća Orića. Haj yah !?
Hinjo jarane, al na kvadrat.