Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Selimovicu i ostali u upravi FKS. Ovako se gradi brand. Samo naprijed.
POSTAVLJAMO STANDARDE, NABIJAMO KOMPLEKSE ! FKS
pa jel vas stid najverniji navijaci ovog kluba idu na utakmice a ne na ova sranja kad je sarajevo pobijedjivalo europske timove svi ste isli na tribine a kad igra protiv gradine npr dodje 200 navijaca sramota
Pozivam sve MANIJAKE da glasaju za Koldzu. Obeco covjek stadion sanirat. Ako to ne ucini - idemo ga istjerati sa vlasti.
Papci su ti tata i mama, idiote ! Moji su se rodili u Sarajevu, na Skenderiji za tvoju informaciju. A ti, i oni koji su te odgojili ,ste tipicni primjerci papaka. Sjedis po čitav dan za racunarom i pametujes. A i to što si navijac govnjivog klubića, govori sve samo za sebe. I decko, a mozda si djevojcica, nemoj brkati pojmove. Lizete vi Želji pakaš, i jos dugo ćete ga lizati. Ah,da, j.eba.li ti familiju i Hajduk i Partizan, a Boga mi i Dinamo i Zbjezda. Mrsh !
OVA PRICA SA SARAJEVOM ĆE DA SE ZAVRŠI ISTO KAO I KK BOSNOM... OVAKO SU I ONI SLIČNO RADILI.. MARKETING, I DR., KAD PREKO NOĆI NEMA VIŠE....
Ni u jednom gradu u Evropi navijači dva tima ne šetaju po gradu, već policija razdvaja iste i zarađuje svoju platu. Političari postavljaju ministre, pametnjakoviću. Da svako radi svoj posao, huligani bi bili u zatvorima, glupsone ali političarima odgovara ovo stanje u predizbornim kampanjama. Teško kontaš i treba da znaš šta je uzrok a šta posljedica.
Jos jednom POLAKO I PAZLJIVO PROCITAJ komentar na koji se osvrces. Sada reci gdje se u tom komentaru SPOMINJU POLITICARI i NAVIJCI KRIVE ZA SVE sto si nabrojao. Nigdje. Tako je. Zakljucak, pravdas huliganstvo, nasilje i vandalizam POLITICARIMA. Nisu politicari NEGO NAVIJACI spalili gradski stadion, demolirali grad, bacali gostujuce navijace u rijeku, raznijeli pola lica onom momku sa topovskim udarom, razvalili sirotinji golfove itd., itd., itd., itd., Ne pravi se lud. Slabo ti to ide.Kada budemo mogli povesti djecu na utakmice i bez straha ici kroz grad kada nam neko gostuje, onda ce to biti navijanje, a sada je NASILNO HULUGANSKO VANDALSKO PONASANJE. Nije mi sekunde zao kada medjusobno vi navijaci jedni drugima uzmete zivote, Bagra ste i bagra ne treba od druge, iste takve bagre, samo navijaca druge ekipe, nista drugo ni ocekivati. Od nas normalnih ne ocekujte da vas u tome jos podsticemo i odobravamo vase divljanje i razvaljivanje grada. Ne vadi se na politicare. Glupsone!
Papak, gdje ti je Partizan, Hajduk, .... klubovi za koje si navijao dok nisi došao u ovaj grad iz PM. Velik vam je klub 1 titula u 80 godina a sada dok je režima uzimate titule i pričaš o sladoledu, glupane. Ti ga ližeš dok su Osimi tu, polako, polako
Sve je u ovoj državi idealno, samo su navijači krivi za požare, snijegove, ubistva, samoubistva, glad, neimaštinu, .... Političari vas k.a.r.a.j.u i zato su krivi navijači.
ČIME VI TO NAMA NABIJATE KOMPLEKSE, molim lijepo sve ove njanje da mi odgovore ? Kad ste išta osvojili zadnjih deset godina ? A dobro vas je Marijan nafurao. giganti, čuj giganti . . . ahahahahahahahahahaha. Giganti, su bolan Juventus, Milan, Inter, Ajax,Liverpool, MUFC, Real, Barsa i naravno Željo. A vi maleni, 46-te na silu stvoreni, vi ste sami sebi nabili kompleks time sto niste u stanju ništa da osvojite tolike godine, pa se sad svakoj pobjedi nad ekipama koje su u ex-yu igrale po republičkim ligama ili nisu ni postojale, kao mala djeca kad im mati kupi sladoled. Pa ližu, ližu, ližu. . . A djeco draga, sladoled se brzo istopi . . . Vidimo se u maju, kao sto neko reče prije mene, kad ŽELJO bude slavio još jednu titulu. giganti, hahahahahahahahaha . . .
NAVIJACI???? MA OD KAD JE DEMOLIRANJE SVEGA NAVIJANJE? OD KAD JE TUCA U KOJIM SE GUBE ZIVOTI DRUGIH NAVIJANJE? OD KAD SU UTAKMICE N KOJE NE MOZES DIJETE POVESTI RADI STRAHA ZA NJEGOV Z.I.V.O.T ZBOG NASILINIH HULIGANA NAVIJANJE? OD KAD JE SEBI RAZNIJETI POLA LICA I UMALO IZGUBITI OKO NAVIJANJE? NEMA NAVIJANJA ODAVNO, OVO JE SAMO DIVLJANJE, A NAVIJACI SU OBICNI HULIGANI!!!!
Sad se skupili, a kada je snijeg blokirao cijelu drzavu, nigdje navijaca da pokazu solidarnost sa gradjanima i pomognu, a kad je pozar gutao nase sume, ljudi MOLILI za pomoc u ljudstvu, nigdje navijaca da se pokazu, ali zato kada treba paliti gradski stadion, kada treba navijece u gostima demolirati i narusiti nam ugled grada, eeeeee tu su bez potrebe da ih se pozove na okupljanje! Ovo se odnosi na oba navijacka kluba u nasem gradu. Jednako su nasilni huligani, a kada imamo krizne situacije na terenu - NIGDJE IH! Fuj, navijaci su najgora bagra koja je spremna ici i do uzimanja zivota ljudima! FUJ, fuj, fuj!
Stvarno ste postali dosadni sami sebi sa tom \"Torpedo\" i UDBA pričom. Svi veliki klubovi (koji su za razilku od Zelje) bivse drzave osvajali titulu vise od jednom su nastali ili spojeni u jedan klub u periodu nastanka tadasnje drzave (sa izuzetkom Hajduka), tj. izmedju 1942-1948. To sto se grupa Zeljeznicara skupila 25 godina prije FCS je totalno nerelevantna stvar, a ti da manje jedes kospice i listas ponudu kladionice, a vise citas i informises se, sigurno ne bi k\'o papagaj ponavljao \"Torpedo\", UDBA i slicno. kladim se da ni ne znas za sta je skracenica UDBA (A de odmah ne ides na Google). ;)
Nema Vladimira Gojera u vladi nema ni plavog ma nema nijednog dana.Gledao sam tekmu katastrofa je ovo šta se dešava na terenima,mali željo mora da pobijedi,Čelik ih je ubio a sudije preko tate završili posao FUJ GADOVI SA GRBAVICE.
da su neki igraci.pa da se kaze sve je ok ,a ni navijaci nisu nista bolji.ni djeca se vise ne mogu voditi na utakmice.radi kretena .....................
korida...