Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji moras bit magarac da se tuces s nekim sto tvoj klub igra veceras sa njegovim? WTF
normalno da je bez incidenata pa nisu u serbiji
Sarajlije jedino imaju problem kad igraju sa divljacima u RSu i Hercegovini, sa normalnim i civilizovanim ljudima nikad
Eh, kamo sreće da se Manijaci i Horde Zla ovako druže i zbijaju šale na međusobni račun, a da samo 90 minuta budu ljuti rivali. Poslije utakmice zajedno do kafića i na klopu, i na kraju dana svak svojoj kući.
@faris_tesanj Tako je nekad bilo. U kafani zajedno, na sadionu se ptuces ko co'jek, poslije utakmice u kafanu zajedno opet. U ponedjeljak zoves sefa da mu kazes da si bolestan, boli glava, ledja i bubreg
Zato će oni na terenu napraviti incident zvani HUGO.
Daj pivo i golove šta im vise treba
Momci su regularni , zbog podrške koju daju Palestini na skoro pola utakmica nisu ih zajmili ni Manijaci ni Horde a da nije tako bilo bi ovdje problema ..
@DonBanovan Koristne budale....
Srpsko Sarajevo vs srpski Celtic u srpskom Sarajevu.
kazu da ovi navijaci sarajeva nesto spremaju sa zeljinim navijacima