Bez tamnoputih i homoseksualaca
179
Navijači ruskog Zenita žele "rasno čistu" ekipu
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što ste dali sliku gejparade?
pa ti si glupko, glupko!
Ovaj zenit je gori od mog shittija i celzija i anzija.. KAD CIGO IMA PARA MASLOM I GUZICU MAZE.. pametan je nas narod, a ovi rusi nisu ni za sibira a kakav fudbal ba..
Dobri su ovi Zenitovi kakve su Horde zla.
ne ocekujte puno intelEgencije od navijaca bez obzira iz koje su drzave
tako se neki počeli čistiti Sarajevo u proljeće 1992 i očistilu su ga!!
slusaj ti \"bog\",ja ti nabijem citavu familijiu na neku stvar,mrtve ti one najmiljije nabijem.
ccc kako bih samo volio da mi neko objasni zasto je dobro biti nacist i rasist.Nacizam je ideologija koja smatra da su svi Slaveni sluge visih rasa, i sad ne kontam kako neki slaven moze biti nacist i podrzavati neku ideologiju koja njega otvoreno blati
... Reče grupa polugolih muškaraca kojima se život vrti oko strasnog bodrenja 11 dječačića u njihovim misijama da \"ubace\" :)
a pravoslavci, uvijek bili najveci nacionalisti..
I BEZ MUSLIMANA STO BI BILO NAJVAZNIJE .
vidi im bOOObo glOOve! kad ih sve saberes pet zuba u glavi
MK ULTRA!
slavenski otpad zeli rasno cistu ekipu
Uh braco moja mila dobra ova ruskinja sto se do pasa skinula mmm
Zbog tamnoputih i homo navijaci Zenita zele RASNO cistu ekipu. Od kada je Gej rasa? Nasi novinari zasluzuju maline svake godine ...
Pametni ! pozdrav, za osvijestene patriote ! HZ SA !