Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijamantu, Nacija je uz tebe!!!
Što bi rekli stari ljudi nek crknu dušmani :)
I ovaj Rim posatao mahala. Pa sta je reci.
koja mu je gotiva! Smijem se od dragosti.. Kako je tek njemu!
jos sirotinje ovih roma pa nije vam dosao mesi ,ko da se dzeko zeni docekali ga malo vise preseravanja.
Hahahah. Što ti je krivo?
edin djeko - due pezzi
bices kralj rome, kao sto je lulic kralj lazia, zabio gol u kupu protiv rome u finalu u 71 min i osvojio srca navijaca. ti ces ih abd zabiti mnogo vise od lulica jer si klasa i to dokazana klasa. sretno u novom klubu.
Sad ce biti zanimljivo , Dzeko u Romi a Mandzo u Juventusu.... da vidimo ko ce biti bolji strijelac .
Džeko .... Juve pored Mandžukića ima Álvaro Morata Paul Pogba Kingsley Coman Fernando Llorente Barzagli Mario Mandžukić Paulo Dybala Patrice Evra Roberto Pereyra Guido Vadalá dok Mario dođe na red da zaigra Džeko koji u Romi ima samo Totti.a ispred sebe, čovjeka koji ima 39 godina će se nadavati golova i golova i nebi me čudilo da bude najbolji strijelac lige... sem toga plaćen je više od Mandžukića s razlogom... Glupa je ova priča ko je bolji Džeko ili Mandžukić... statistike kažu da je to Džeko a i logika a i srce kažu... Džeko...
Pa što je dosta dosta je. Valjda fali nekih vjesti danas.
Oni u stopu, a klix ga prati i u wc... ***te, ko stalkeri oni poremeceni se ponasate.
Dzekomanija!
Dobar ovaj celo kraj njega.
mici mici
ROMUL I REM = EDIN DŽEKO
O JESTE I DOSADNI VISEEE!!!!!! AJ KAD STE TAKVI, STA JE DORUCKOV'O, KAD JE UST'O, KOLIKO MINUTA PERE ZUBE?! (h, min, sec)