Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ovdje nigdje ne vidim navijače, samo švercere :)
zamislite atmosferu da smo se plasirali molim te Boze,pomozi nam
primjecene su guzve dolaska navijaca iz balja luke,sirokog brijega,duvna trebinja,foce,....
najjače je ovo - iz SVIH dijelova države hahahahahahaha
Kome sha nije jasno razbu, neka dodje nime na Visnjik, da vas vidim mangupi ! Ne dirajte bracu Sandzaklije, oni su jedini koji imaju damu, i da rokaju Chete po Srbiji ! Emir Pasic sa Visnjika !
A šta može biti razlog. Klinjo koji misli da je iz Velikog Praska nastao Fejsbuk. Veze nema ni o historiji ni o geografiji. Jedino može biti safun da je u pitanju. Sandžo mu krehno trebu i sad pjeni.
doš\' i ti kod nje na red
Ako je opalio sandžo, pa nije kraj svijeta... opaliće nju i još koji, ne sikiraj se...
hajde bolan, nije safun da se potroši, ša si zapjenio?
Svim ovim majmunima sto se ru oko braće iz SAndđžaka, ja lično i personalno JE BE M MAJKU, SESTRU POSRED PIČKE ! Kako vas nije stid jadnici, Srbi se po cijelom svijetu drže zajedno, a vi idi oti teski, umjesto da isto tako se ujedinite, sa jedinim Bosnjacima u Evropi, vi glumite velike Bosnjake, i vrsite podjele na velike i male, na SARAJLIJE SA DNA KACE, i na one S VRHA KACE ! JE BE M LI VAM MAJKU DA VAM JE BE M, ZBOG takvih id i ot a je bilo ovdje klanja, jer se nikada niste znali drzati jedinstva ! Emir Pasic sa Visnjika p.s. kome sta nije jasno, neka dodje na Visnjik, i neka me trazi, da vide kakav sam ja Bosanac, Bosnjak, Veliki, Mali, s dna ili s vrha kace ! MAJKU LI VA M SP RC IM SUGAVU !
Haman je ovdje nekom sandžo skino trebu pa je ovaj sav zajapurio na sve što je vezano za Sandžak.
JA SE VOVEM MAKIC
boze sacuvaj koji kiceraj.....crna mrlja europe....al lalko se izbrise...lololol
direktan prenos svih danasnji meceva klvalifikacija na 4 fudbal .com
Potpisujem,zbog takvih nam se desila Srebrenica
Poslije pobjede svi u grad da slavimo - BOSNA!
nisam iz sandzaka ali ovim bosnjacima iz bih kojima smetaju bosnjaci iz sandzaka mogu samo da porucim : VI STE ONE PRAVE B.A.L.I.J.E SA VELIKIM B, NAJVECI SM.RADOVI I ODVRATNI LIZACI VLA.SKOG DUPETA, PRAVE B.A.L.I.J.E STO SU SE SKRIVALE OD 1992 DO 1995 ILI SU BILE DALEKO OD BOSNE, AKO SE IKAD OPET ZARATI PRVO CE SE VAS TREBATI RIJESITI, POGANI BALILUK FUJ