Dobio najmanje glasova
0
Navijači protiv Davida Ville uoči Eura
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolji od svih Raul ne ide?!
Normalno da su protiv. Covjek nije igro godinu dana, i sad treba da bude u reprezentaciji. Nije kriv sto se povrjedio, ali ne moze na osnovu prijasnjih zasluga samo tako dobiti mjesto. Nije to BiH da igraju vazda jedni te isti bez obzira na formu.
Žao mi je zbog Ville, svaki dobar napadač puno znači! A naravno da će Torres ići na EURO, već su Mata i on pozvani da igraju u prijateljskim utakmicama ;)
Ovo je isto kao pitati strastvene navijače FC Sarajeva da li da Pape vodi Zebu u kvalifikacije. Naravno da su rezultati subjektivni.
Čitatelji Marce glasali, dovoljno.
Bolje Raula neka povede umjesto torresa.
Bas me zanima dal bi ovako nasi Dzeku docekali kad bi bio povrjedjen preko pola godine. I ja gluposti pisem kod nas igra Muslimovic koji nema kluba duze od tih pola godine. A nasli ste tu palamuditi o Spanskoj reprezentaciji
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Najbolji strijelac Španije valjda zaslužuje priliku, glupost bi bila ne povesti ga!
nemoj Villu voditi je.b.em li mu sestru