Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ovaj Balkan iole normalan, saznalo bi se odmah, a ne nakon mjesec dana... Ovdje treba klasični restart svih nacija.
@fbUser1589180970 Budi realan,u Srbiji je 99%vijesti vezano za vučića ili sa vučićem u glavnoj ulozi, treba vremena da se dođe na red :-)
Cekaj kakav restoran u doba korone? Ako sam dobro shvatio desilo se u vrijeme svih zabrana okupljanja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakvi debili
Siledzije i nasilnici
@djeri drejk Najgore kad kažu "navijači". Kao da kažu za Arkanovce da su Zvezdaši, a ne ratni zločinci i banditi
Ipak je Sava tamo za njih jedan običan Bosanac...
Savo Milosevic ikona emisije Top Gol koju je uredjivao Sabahudin Baho Topalbecirevic nije mogla proci ni jedna emisija a da se ne spomene njegovo ime bio je masina za golove u Spanskoj Real Zaragozi spada medju najbolje napadace sa ovih prostora....Savo brz oporavak proci ce
Tako se to radi, fudbal se igra za navijace ne za uprave direktore sponzore itd itd
kad se sjetim gledamo neku utakmicu engleske lige u izbjeglickom kampu, kad ono Savo MIlosevic bukvalno pljuje po vlastitim navijacima, ne mogu se sad sjetiti za koji je klub igro. Tako da vi sto ga nazivate gospodinom, bolje vam je umijte se hladnom vodom.
Suza suzu stize.
IMA PARE, IMA IME I KARIJERU DA MOŽE ŽIVJETI I RADITI GDJE HOĆE. ŠTO ČE U OVOJ VUKOJEBINI I NEDOĐIJI SRBIJI. POŠTEN ČOVJEK TU NE MOŽE OPSTATI.
Sramota!Odma krivične prijave!
Klix stalno brka pojmove navijači i huligani...
trazite calciopoli a pola juga Zvezdu voli
Prije mjesec dana.....a da se to slucajno nije desilo dok je u skolu isao,mozda u srednju pa je popio samar negdje??Cuj prije mjesec dana....
O budala svasta, a neki pisu da taj restoran uopse ne radi godinama..
Savo Milosevic je normalan Srbin i uvjek je bio otvoreni protivnik velikosrpskih ideja,ima i video na youtube kako se svadja sa Vucicem u nekoj emisiji..
smrdska ciganija
Ovo samo na Balkanu moze
Ja kakav je ovo narod, ljudi moji?! Navijači im napadaju druge zemlje, ubijaju djecu, siluju žene, ubijaju se međusobno, napadaju svoje navijače i igrače. a kakva smo mi opet fela kad nam je Bog dao njih za komšije. Božija kazna 1/1.