Kulminacija nezadovoljstva
0

Navijači Panathinaikosa ganjali igrače po terenu

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Pobješnjeli navijači Panathinaikosa provalili su na teren i ganjali nogometaše svoga omiljenog kluba nakon njihova domaćeg poraza od Olympiacosa iz Volosa (1-0).

Argentinac Vicente Monje postigao je u 78. minuti pogodak koji je novom prvoligašu bio dovoljan za senzacionalnu pobjedu. Vatreni navijači Panathinaikosa pričekali su posljednji sudijski zvižduk da krenu u obračun s igračima. Jurili su za njima prema svlačionici gađajući ih pritom raznim predmetima. Usput su napravili značajnu štetu i na VIP loži.

Navijače je najprije naljutio prošlosedmični remi kod Asterasa (0-0), a subotnja loša igra i poraz od gostiju iz Volosa je očito bio kap koja je prelila čašu. Već prije utakmice je na stadionu razvijen transparent na kojem s porukom "Mi smo bez posla, a vi se valjate u luksuzu. Poštujte klub jer naše strpljenje je pri kraju".

Više od 20.000 gledatelja je već na početku drugog poluvremena počelo zviždati, a oni najekstremniji su se odlučili obračunati s igračima i na drugi način. Zasad nema vijesti o eventualnim povredama.