Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije on los, nego katastrofalan. stalno izvodi kornere i ni jedan ne moze dobaciti do gola. mozda je gladan jadan
Al levatima Real momacki pare uzima. Prvo udali Ozila za 50mil, eno ga taki, Higuain 30mil, taki, Morata20 mil, klupa, Di Marija 76mil, nista..E sad, svi ti igraci kad su napustali klub, bilo je, opet Real usra itd. Sa Alonsom u Bajern, i Caljehonom, lagano se vidi da je Real u 2 godine, napravio povrat od preko 200 miliona eura.
Eh kad se Leeds United vrati u premier ligu...
Koliko Vam je losa ekipa d adovedu i ronalda i messija ne bi bolje prosli...
i Ozil je los u velikim utakmicama
pa zbog velikih utakmica je i prodan od strane Reala
Po čemu ta logika Bgti? Di Maria je u Realu uvijek dobro igrao u velikim utakmicama, naročito protiv Barcelone. U finalu LP prošle godine je bio najbolji igrač, ali kao što @Buckethead1 napisa, loš Manchester, loš i Di Maria.
@kingjames Pa lahko je igrat kad je imao Ronalda u ekipi. Za njega je pola naših igrača izmislilo tehniku. Solidan igrač ali da je vrijedan koliko je plaćen ni izbliza.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A sta bi bilo da je kao ostali na svim utakmicama??? Doveli onog Van Levata, sad su gore nego sa Moyessom, a ima neuporedivo bolji tim. Bitno je napomenuti da je Vam Levat i ako su mu otisla 2 najbolja stopera, kupio 3 beka!?