Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanska krv!
Kakvih ima on je Zlatan!
Sefikov mali
ja se naso snjim svedskoj typ je vrlo zeznut ako pricas na Bosanski nece ti odg. dat ako engleski ok jel svedski..... sta ces...
Zlatan igra ali je govno od covjeka.,hajmo dalje
Zlatan babo..popularni od svedskog kralja..
Zlatan Ibrahimovic -Bijeljinski korijeni, vidimo dole ljubomorni papci brdze, Sto ga brdze ne konkurisete pa dokazete na djelu ...kako ste odvratni udavice vas pakost....papci Zlatan zlata vrijedi..!
Igracina. Pojava. Faca. Ja mislim da ce se jednog dana, kad se samo neki budu sjecali ovoga doba, vise pricati o njemu nego o Messiju ili Ronaldu.
Igračina nema govora.