Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su endemske vrste i igraci koji nestaju. U vremenu turbo folk nogometa sve se vrti oko para, lojalan si onome ko ti da vise para. Par sezona i idemo dalje. Cisti biznis. Drago mi je da sam rodjen u vremenu kada je ova gromada igrala i da cu pamtiti ova vremena istinskih legendi. Vidim te vec kao managera Rome za par godina. Sretno legendo !
kao nba postaje fudbal
Ovo je fkt nevidjeno u svijetu fudbala...zakleti neprijatelji, onaj koji te mrzi najvise ti odaje pocast...Totti legenda!
Danas sam dosao iz Rima,tamo skoro svi iz centra navijaju za romu a periferija za lacijo ali Totija svi vole
kada se vecinom fasisticki navijaci, poklone igracu kluba, kojeg preziru, onda je to nesto posebno...
legenda fudbala
Bas emotivno....nema.sta
"u nekim slucajevima izuzetno radikalni i ekstremni" . A nisu vam ekstremni navijaci Dynamo Dresdena samo jer su eto dobri sa hordama.Njihovi hooligani su ekstremno desno,koji su cak dijelili nagrade za razbijene glave,ducane,prodavnice muslimana u Dresdenu.
Totti kralj.
Respekt!
Navijaci Nebeskoplavih?! Stvarno?
Najjaci navijaci u Italiji
Fasiste
@arkada sikter