Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu mislit koliko se vlasi ježe kad gledaju ove slike
Svi nemiri na zemlji dolaze od zidova.
samo sabur braco, uskoro ce crne zastave iz horosana
TIPIČNA UPLJA BRAĆE TURAKA. ČISTO FURANJE KLOŠARSKO NAVIJAČKO. POLA TIH NAVIJAČA NE ZNA NI KAKO SE ABDEST UZIMA !
Ova podrska ja u svakom slucaju moralno ispravna. Ali ima ono ALI. A ovo ALI znaci da u stvarnosti ova podrska nema nikakvog znacaja. Jer saka izrealeaca moze da cijeli arapski svijet ucijenjiva. A nije to samo zato sto izraelce podrzava zapad , vec ponajvise zbog nepismenosti, drzanja naroda glupim zbog povrsnih interesa Koje se odslikava u svim arapskim zemljama. Koliko su muslimani ,od njihovih elita oglupljeni govori i to da prakticno 2 milijar. ljudi nije sposobno da napravi jedan radion.
Nek posalje opet humanitarnu pomoc da ih Jese istresu iz gaca kao i zadnji put, nakon toga Erdo nikad vise nije poslao ni gram prema Palestini hihihi
@VIahDerpe kopile krajiško Hihihihi
@888 jahali ti svi krajisnici mamu
Iskren da budem koreografija vam je ravna qurcu ... Neke slike nabacane,mlatite zastavama ma nista ni sa cim!!!
Nogometni stadioni su kod nekih klubova postali zečije yebališće
Jerusalem je bio u sastavu Osmanskog cartva od 1517. kad ga je osvojio sultan Sulejman I do 1917 kad dolazi pod britansku upravu. Nakon 100 godina cionisti ga pokušavaju predati Jevrejima da bi izazvali 3.svjetski rat.Razumljivo je negodovanje Turske.
Turska i Bosna!!
🇹🇷
🇧🇦
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema rata bez turaka
Ja ovim navijacima porucujem da li ste vidjeli kako je sinoc Manchester ispao ?
Ja koliko znam, upravu su se Arapi prvi pobunili, čak i prije ovih naših Vl...Srba u Osmanskome carstvu, za interese Britanaca nabili su Osmanije s noge na nogu pa i iz Palestine, tako je sve loše krenulo za njih.
Kakve veze imaju turci sa jeruzalemom??????????¿???¿??????
Pa bio je u sastavu Osmanskog carstva.
@VulvaLover Jarane radi se o stotinama godina,đeš to porediti.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)