Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heh. Ko ima viška para nek ide. Većini navijača, naših, tamo, neće trebati viza. Uživajte ljudi!
Lakse mi je uci sa sirijcima
Pored karte treba i viza, jeli Ircima isto tako treba ili su naši ministri toliko ispod nogu strancima.
da li će nermin nikšić ići na utakmicu (s obzirom da je prodavo maglu kako je vjerni navijač - doduše, kad ide o državnom trošku)..
Neće, kaže nek i drugi malo Svijeta vide. :)
Reko sam da neću ići,što ste dosadni...
Haha. Dobro, njihovo je da napomenu. A tvoje da ne ideš :)
Ma ovi su gori od Top-Šopa i od ovih kojekakvih osiguranja hehehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
jel' moramo i mi podnosit zahtjeve koji nisimo u mogucnosti da iDJemo..hah?
Passport holder of following countries are not required to have a visa to travel to Bosnia and Herzegovina for visits up to 90 days. ...Ireland..... A zasto ircima ne treba viza za BiH a nama treba za Irsku... Bivsa Juga je imala pravilo reciprociteta, znaci..za koje zemlje nama treba viza ..i za gradjane tih zemalja je trebala viza za Jugu?!
nit smiješ mu šamar odvalit nit moreš reć : ''sad ću ti starijeg buraza dovest''. To ti je Bosna.
Bhrealnost Nije samo bivsa yuga,danas slican vizni rezim ima Hrvatska,ti meni zabranis i ja tebi.Yebiga trebali ste ostati dio Hrvatske i danas bi s Hrvatskom putarom krug oko svijeta mogli,a da vas nitko ne upita nista
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
...i da ponesu sto vise para sa sobom...