Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se to desilo u Bosni,rekli bi primitivni Bosanci!!!
...zar kipar ima navijace ?!?! ...i to malo ljudi sto je doslo gledati utakmicu doslo je najvise radi njega ,zato prestanite vise blatiti Ronalda i Real jer ocito je neko sa ovog portala veliki navijac barse !!!!
ovo sam za navijaca barse sam i ja primjetio vec duze vrijeme fakat, i slazem se, dosta vise, trebaju biti objektivni, ne kako se njima svidja (ovima na klixu)
@neki bravo, pročitao si me, kompleks iz djetinjstva ali to ti ne daje pravo da me vrijeđaš. U pravu, daje Ronaldo toliko golova protiv velikh epika da ih je lako pobrojati. Vidim, tebi je upravo to pošlo za rukom. Vidi koliko je Ronaldo dao u LP a koliko Mesi. 2007-2008 Ronaldo 8 dolova u mančesteru 2008-09 Messi 9 golova 2009-10 Messi 8 golova 2010-11 Messi 12 golova.
@ ? Ronaldo je zabio protiv Milana i Totenhama prosle godine. A ako Milan sa onoliko osvojenih Liga prvaka i kao pobjednik domaceg prvenstva nije velika ekipa onda ni ja ne znam. Za reprezentaciju zabija duplo cesce od Messija iako nije onako ofanzivno postavljen kao u Realu. Sad sto jedino protiv Barce ne zna zabiti, to ti je jedina istina sto si napisao. Sta imate da s,er,et,e o igracu koji je ako ista po kvaliteti jedini dosta blizu Messiju nikad necu shvatiti. Valjda neki licni kompleksi od trauma iz djetinstva.
@? Mesi nema s kim da igra u reprezentaciji. Jedino ako očekuješ da uzme loptu ispred svoga gola i da dodaje sam sebi do protivničkog šesnaesterca i onda da i gol.
Dajte ba, pa Messi nikad ništa nije napravio za reprezentaciju, možda je dao koji gol i to je sve. Gdje su pare tu se i igra. Pa pogledajte Džeksona, za Wolfsburg je jeo travu, u reprezentaciji k*****, za City jede travu u repr. k*****, kao i Messi, u Barci rastura, uporedite njegovu igru u Barci sa njegovom igrom za repr. Portugalci su drugačiji narod, kod njih patriotizam vlada. Nešto slično Brazilcima.
@? to je jedna utakmica. Ako jedna utakmica protiv jake ekipe vrijedi 100 miliona, onda Messi vrijedi milijardu jer je svaki put, ako ništa drugo, riješio El klasiko.
@rktei Ronaldo dorbo igra protiv hopa timova. Gdje je u derbiju? nigdje ga na mapi, širi ruke i plače.
ovi navijaci reala izgleda zaboravili kako ih je MESSI POTPUNO SAM unakazio u superkupu....
dobar je al kad ja pošaljem Alvesa na njega usere se ...
http://www.youtube.com/watch?v=rRX70cHaA3A protiv Španije!
Pa pogledaj protiv koga je juče igrao Messi, protiv Venecuele... Ronaldo bi sam protiv njih igrao. Pogledaj protiv koga je igrao na Copa Americi, smesno ba. ;) Ronaldo, konstantno igra dobro za repku... Samo ću ti napisat Portugal 4-0 Španija, Ronaldo igrač utakmice... Pique otišao po ćevape ;)
Ja sam ga pusio svom caletu i njegovoj dvoici brace, svi su rekli da ce od mene biti nesto... A i meni se djasvi
Jeste druže, samo kod Mesija je obrnuto, on igra dobro za Barcu, naravno jer se to i masno plaća, a kad treba spržit tricu nekoj od reprezentacija, svaki put zakaže. Patriotizam se ne plaća!
Joj bi ja volio da imam curu, djaba mi pare kad me niko nece :(
Imam 13 i po godina i zovem se Munir i veliki sam navijac Bajcelone jos od davne 2010 godine. Iako navijam za Bajcejonu priznajem da bi ga rado pofanfo CR7 za cenera. Iako sam ljubomoran na njega, volio bi mu ga uzeti u ruku. Kao sto ga PIKE svojevremeno uzme Mssiu. Voji vas puno vas vatreni navijac Munir. Puusa
Poslije utakmice je rekao jos i \"Ovako nesto je bilo priredeno i u Zenici mojim suigracima,spavali su s cepicima u usima \" :D