Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja idola, pored kuce i kafica mrzli se ko gerilci kakvi,c,c,c
Safet Susic - Pape, selektor BiH
ja sam sladji
...ovaj decko na 12oj slici u crvenoj kosulji sladak pravo.... ako zna neko kako se zove, neka mi samo odg na post....
dobra slika
sutnem ti staru
@WEST MOSTAR Jest fasisto i slavice se i dalje i sve dok ti budes navijao za susjednu zemlju prije svoje. Meni je BiH na prvom mjestu a za Tursku sam navijao iz inata vama sirovim glavama iz kamenjara i da ste protiv azerbejdzana igrali, navijao bih za azerbejdzan. Svaka cast Hrvatima (ne mislim na tebe sto.ko mislim na susjede preko granice) i igrali su predobro i zasluzili pobjedu. Al\' zbog tebe smr.adu mi je zao sto su pobjedili i bice sve dok u je.benom niku budes umjesto Mostar stavljao to fasisticko West. Mrs na poskok i tamo budi Hrvatina, budi veci Hrvat od Zagrepcana, Splicana..
zar se nije slavila pobjeda prijateljske zemlje Hrvatske u Sarajevu?? stare BiH zastave \"zuto-plave\" ????? jadna majko jadnih svatova......sto bi stari rekli
dosadni ste vise s ovim slikama pokrivenih djevojaka
djeste pi.ck.eeeeeeeeeeee
vidi mene na 5 slici, pucam penal...hehhe jesu me uhvatili...
svakoj trebi sa 3 slike biu uvuko bel.egiju....a posebno plavkama,,,mmmmmm jeste dobre.eeeeee...wowwwwww
prva stvar, nisu bila samo djeca sto se moze vidjeti i na slikama a uostalom i sta je tu cudno ? treba od 50 godina da dodju oni seljaci sto psuju na svaku izgubljenu loptu i deru se ljudima na uho ? bolje da je mladja raja a ko je tako veliki navijac nek ide na stadion pa nek tamo radi sta hoce.
ova djevojka na 3. slici u crnom kacketu slatka pravo LOL
Lol, bilo i Portugalaca..
narod u BiH i onako nema puno stvari u zivotu o kojima se moze radovat i sad kad ima razlog da se raduje i da slavi, onda neki balavci dodu na sarajevo x i opocnu nesto da pametuju pustite narod da zive, zbog takvih osoba kao sto ste vi ova zemlja nenapreduje, dosli ste da se bunite protiv naroda koji vole ovu drzavu umjesto da izadete naulice i da se bunite protiv koruptnih politicara
A gdje su turske zastave, kako ste obećali? :-p http://www.youtube.com/watch?v=ZJLxbi7UTO0&feature=related