Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma neeee, 88 znači Hello Hitty 😎
Evropske vrijednosti
Hrvati, möchtegern Deutsche.
Fašisti kače fašističke simbole..ma nemoguće🙄😂
Pa istakli ono sto jesu. Cijela rvatska nakon dolaska krivoustog smrdljivca je otisla u ovom smjeru. To je njihov ponos.
Namicatelji
Zar kolega novinar u prethodnom clanku o ovoj utakmici nije velicao i hvalionsjajan dekor navijaca?
I ona dodje Čovke, prvi u rvata I priča o partizanima, europskim vrijednostima i sl....a odojčad im od malena uče da mrze isto kao genocidaši
Velika većina nas u ex YU je zadojena tim 88 ili je zadojena komunizmom. I jedno i drugo su zlo neopjevano.
Evo materijalaza Radmana i Milanovica fa se bave nacistima u Hrvatskoj a ne o BiH. Neka ciste svoje nacisticko smece u kuci, jer onisu u Evropskoj Uniji skupa sa ostalim ponedinim nacistickim zemljama.
A ide desno jako
Vojska im i sada koristi taj krst