Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas bi se manijaci i horde pobili
RESPECT za ovakve navijace
Tako i treba braćo!
Bio sam na utakmicama turskog prvenstva dok je jos ataturcizam bio na vlasti. Ti navijaci su znali uvijek biti problematicni,medjusobno. Medjutim, kada je policija i vojska u pitanju, bili su ko male mace. Policajac se drekne sa 100 metara,a oni odmah po naredjenju. Sada nekoliko pijanica medju tzv. navijacima skontali da ih vlada pazi, pa se najeli i poceli glumiti kao nema demokratije. Stoko sitnog zuba usuti i ne radi u korist onih koji ne podnose naprednu i moralnu Tursku.
Ne vidim ja ovdje navijace Besiktasa
Logicno da ne vidis kad ih i nema na slici.
kako ce vas s*** kao i libijce , sirijce ,egipcane itd .. u libiji su imali sve ssto su pozeljeli a sad nek prose kad su glupi !