Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto mi brisete komentare? Samo sam rekao da ovaj Mume veze nema i da trci ko muha bez glave. I da takvih ima 15000 u evropskim ligama. Jesam li time koga uvrijedio?
Ili vam je Mume sponzor?
Suvisno je bilo sta komentarisati !
Imam tima ! :)
daj ba ko da je uzeo zlatnu loptu sta vise puhate , jes dobar al polahko daleko je od toga da svaki dan pisete,dizete ih pa nam onda dodju irci pa nas potope,ili malo ozbiljniji protivnik.
dobar je besic,Ali mu minutaza trenutno slaba.Ali borben je igra srcem njegovo vrijeme tek dolazi.
Bio je povrijeđen dugo, tek se vraća. Najpametnije mu je da sluša Martineza, jer može puno naučiti od njega.
Ti znas da moze , inace sa Martinezom cesto dangubis pa znas ?
BESIC BUDUCNOST NASE REPREZENTACIJE,NAS PONOS,NAS PREDSTAVNIK,SIN OVE ZEMLJE,NAJMARLJIVIJI IGRAC,IGRACINA,A JEDNOG DANA I LEGENDA!!!
Previse mi mase rukama ali je dobro odigro protiv Totenhema
On je sef u svom svijetu...