Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smiješno. Ovaj transparent je za obdaništa u odnosu na one koje možemo vidjeti tokom naše jadne lige. Ali, Njemačka već dugo vremena pokazuje zašto je Njemačka. Javnost se odmah podigla i tokom dana će to završiti. Kod nas već 15 god možemo gledati genocidne transparente bolesnih nam komšija.
Navijači Borca: Kamenjem na Želju, al\' to nije transparent, nego realnost!
hahahahha, originalno!
Frankfurt ale :) Antifa :)
http://www.youtube.com/user/ElbkaidaTV#p/u/7/3v9b-c3_p0E - CIJI SE TROGRB VIJORI ČITAVU TEKMU I TO IZ PRVOGA REDA??? CR\'KNITE OD MUKEEEEE ISKOMPLEKSIRANA DRUZINO SA USKE PRUGEEEE!!! Srce ko planina kada divim iskompleksirane strumfove sa sugavice kako \"bale\" svakim komentarom sto nisu uspjeli ni u svojoj drzavi postati poznati, kamo li U DALEKOME DRESDENU KAO STO SMO MI! Crk\'nite od muke i zavisti; MA GDJE GOD BILI, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS! ONTOPIC: Ovi navijaci eintracht-a su stvarno preludi: http://www.youtube.com/watch?v=JHas38WdhP0 Sama činjenica što su ovi u istoj ligi kao dresden govori dovoljno o tome GDJE SU HORDE! Inace, evo jos koji klip za strumfove da obale posteno: http://www.youtube.com/user/ElbkaidaTV#p/u/0/fg_N-6bVfIo http://www.youtube.com/user/ElbkaidaTV#p/u/2/EY6U6R3Jypw
Nož žica.....Forza Ćelik Forza Robija
\"Ćelik\", Ć...? 8( Ne znam stvarno je li vise retar.dirano to sto osnove ne znas, mjesati Ć i Č, ili tvoja izjava... U svakom slucaju, ti si tesko poremecen, kuku tebi, tvom sutra, roditeljima sto imaju takvog skota, svima nama sto dijelimo zemlju s takvim poremecenim slucajevima kao sto si ti... Ps, nadam se da ti mozak radi bar 0,5 na sat pa da mozes skontati koliko si gl.up s tom izjavom, smijasan i zanimljiv ponajmanje... Pu, ba.gro ljigava!
... bala vam zenica onu što vas rodila.
E moj glupane maloljetni, balavi, smrdo sugavi... Kako vas bolan nije sramota vise Manijake i Zelju da vezete sa Sandzakom, zna se da su vas dole zvali da igrate neku manifestacijsku utakmicu, Zelju ne, VI STE IM IDOLI!!!! A slag na kraju, da bi stvari bile jasnije: JESU LI U SANDZAKU KVAZINAVIJACI DAVALI SEBI IMENA PO MANIJACIMA ILI HORDAMA ZLA!? Tisina molim, sandzaklija je pitar!!! Uvijek bilo i ostace... Prijatno...
Granate na muslimane!Živio Ćelik i Zenica
nije fazon sto ste vi postali kao bratske grupe, fazon je sto vi odjednom volite dinamo pa po gradu hodate u majicama dinamo sto je smijesno al hajde
@p.i.p.u.n i ostali otpadci Koliko ste optereceni Sarajevom i ovu temu koja veze nema ni s cim ste u nekakvo balavo prepucavanje pretvorili. Najozbiljnije, ili se lijecite ili se kanite fudbala dok nije kasno, obolicete djeco.
Ultras Dynamo i Horde Zla Sarajevu su zvanično postale bratske grupe. Horde su isli par puta njima u posjetu ali oni isto su dolazili i to stalno.
Kao što je bilo u ratu? K.r.e.t.enu shiptarski. Baš me interesuje da li će se zadovoljiti sa novčanom kaznom kao one za Borac....
Mogu se zakleti svim na svijetu da je ovo čista, apsolutno čista ljubomora! Šta ćeš ti svega ti na stranici Dynama? Bez veze ha? Uostalom, prvi su oni se za nas zanimali i to ti dokazuje, koliko mi za njima \"balimo\". Jedini koji ovdje bale su iskompleksirani manijaci, nikada nećete biti na nivou Hordi, NIKADA!
sve do jednog sandzaklije u ovom gradu sto ih ja znam navijaju za sarajevu, pa bolan obidjes busa potok i bice ti jasno
JOJ ŠTO MI JE DRAGO ZBOG OVIH MANIJAKA! Željo - Plistat - Fljamurtari