Nogomet
6

Navijači Crvene zvezde pružili podršku Husrefu Musemiću

Klix.ba
Navijači FK Crvena zvezda pružili su podršku Husrefu Musemiću koji se oporavlja od teške operacije srca i poslali mu poklon kao znak pažnje uz poruku da ga nisu zaboravili.

Navijači okupljeni na jednom navijačkom forumu napisali su da mu šalju mali poklon kao znak da ga navijači Zvezde nikada nisu zaboravili.

"Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za 'crveno-belu' boju. Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: Husrefe, Husrefe. Bio si i ostao gospodin čovjek. To što si o našoj Zvezdi uvijek govorio lijepo i sa poštovanjem, nikada to nećemo zaboraviti. Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo ti poslati ovaj mali poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak. Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na sretne dane provedene u Beogradu i Zvezdi, i dati ti snage da pobijediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo", napisali su navijači Zvezde u poruci Musemiću.

Musemić se zahvalio za poklon i podršku, a rekao je da su on i njegova porodica prijatno iznenađeni brigom i pažnjom.

"Ovom gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio dio toga, a ovom vašom podrškom podsjetili ste me da ću uvijek biti jedan od vas", rekao je Musemić.