Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi Čelzijevi simpatizeri i navijači su meni najluđi. Tjeraju lika, a ko eto bolji su bili prije nego što je on doš'o. Shvatite prije svega da ste vi jedna vještačka ekipa, tipičan primjer modernog fudbala i ja vam od srca želim da se što prije raspadnete, i vi i City i mnogi drugi.
RAFA OUT !
za prvo si u pravu ali za SDA možes samo sanjati,vjerujem da te stvari gledas sa tornja al uzalud
@hamed postoje haha navijaci man citija..
ja mogu ruku dati da ne postoje veci kr.e.teni i d.eb.ili od chelseovih navijaca :D
"Nakon remija u FA Cupu (2:2) sa niželigašem Brentfordom, sa tribina stadiona Stamford Bridge odjekivalo je "Od.... Benitez, ne želimo te ovdje!". Uhljupi uhljupski,zar se stadion Brentforda zove Stamford Bridge ili se utakmica igrala u Londonu? Nekada ste znali bar prepisati clanak,sada vise ni to. Odoste jos malo niz vodokotlic sa SDA...
Tesko je njemu sad zamjerat sta. Ako malo razmisle navijaci, Uprava kluba zadnjih godina cini radikalne greske, izbora Managera, transfer politike, talentovani igraci igraju u rezervama, Legendama se pokazuju vrata itd. Put ka dnu je krenuo odvano za Chelsea. Koliko god pozitivnih stvari Abramovic da je svojim novcem donio, duplo vise je negativnih tu, al eto, 'oce mu se, moze mu se.