{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Navijači Čelika poručili upravi da ide

S
23.8.2011. u 12:23
0
12
Navijači Čelika poručili upravi da ide
0
Nastavlja se višegodišnji tihi rat pozicionih i opozicionih grupa oko Nogometnog kluba Čelik u kojem su jedini gubitnici istinski navijači kluba i ljubitelji nogometa.
Nezadovoljstvo navijača sa trenutnim statusom kluba i njegovom pozicijom na tabeli, pred meč sa sarajevskim Olimpicom, u "gradu čelika" je ogromno.

Na zeničkim ulicama jutros su se pojavili kopirani plakati sa tekstom i fotografijama kojima se grubo napadaju pojedinci koji danas vode Nogometni klub Čelik. Na plakatima se nalaze fotografije aktuelnog predsjednika kluba Mirsada Ibrakovića, člana uprave Amira Džidića i direktora kluba Nermina Šabića, a ispod je napisano "lopovi".

Primijetno je da niko više nikome ne vjeruje i da bi se lako moglo desiti da se stvari otrgnu kontroli tokom ili poslije utakmice u srijedu. Nakon jutrošnjih plakata na zeničkim ulicama jasno je da niti eventualna pobjeda nad Olimpicom neće smiriti nogometne tenzije u gradu.

Problemi sa i oko nogometnog kluba Čelik danas izgledaju kao santa leda u vodi i samo se njen mali, jedanaesti dio, vidi na površini.

Autori i ditributeri plakata, kojima se napadaju ljudi koji trenutno vode NK Čelik, indirektno su ponudili i svoj prijedlog za rješavanje nagomilanih problema u klubu i rasplet davljeničkog statusa kluba. Na jednom od plakata nalazi se i slika nekadašnjeg predsjednika Mirsada Čizme na jasnom porukom "vrati se kralju".

Ono što znamo je da se ovaj istinski zaljubljenik u sport ne misli vraćati u klub iz zdravstvenih razloga, ali da kao čovjek koji voli Čelik nikada nije odustao od pomoći svom klubu.

Zanimljivo je i to da još niko nije dao nalog da radnici Albe uklone plakate.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Reprezentacija BiH će protiv Belgije
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: